Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Snel weer een mooie huid

  De perfecte huid zonder onzuiverheden: het klinkt als een droom. Maar wist je dat deze droom met de juiste behandelingen voor je gezicht binnen handbereik is? Gun jezelf een heerlijke treatment en kom tot optimale schoonheid.

  Misschien heb jij last van een onregelmatige huid met vlekjes of acne of stoor je je aan je rimpeltjes en grovere lijntjes. Er zijn verschillende mogelijkheden om je huid er weer stralend en vitaler te laten uitzien.

  Behandeling 1: Derma Peel Pro

  De Derma Peel Pro van Skeyndor is een intensieve behandeling waarin vijf peelingstechnieken worden gecombineerd. De huidverzorgingsproducten die in de behandeling worden gebruikt, dringen tot diep in de huid door. Door de peeling kunnen de buitenste lagen van je huid verwijderd worden en krijgen de cellen die je huid vernieuwen een boost. Het resultaat hiervan? Een gladde en mooi egale huid, die vrij is van onzuiverheden. De Derma Peel Pro kan ook worden ingezet voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. In de Timeless peel wordt je huid gestimuleerd tot het vernieuwen van cellen. Ook wordt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid ondersteund. Je huid wordt hierdoor zichtbaar gladder en jeugdiger. Heb je last van een onregelmatig teint en vlekken in je huid? Dan is de Brightening Peel wat voor jou. Hierin wordt glycolzuur gecombineerd met citroenzuur en phytinezuur. Deze dragen bij aan het verzachten van oppervlakkige vlekken en het egaliseren van je huidskleur. Het resultaat is een frissere, gladdere en egalere huid.

  Behandeling 2: De Beauty Angel ELT

  Tijdens de Beauty Angel behandeling wordt met licht-frequentie gewerkt. Dit is een bewezen effectieve methode voor een zachte en strakkere huid. Daarnaast leidt deze methode tot minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatigere, soepelere huid. Eerst wordt je huid gereinigd. Daarna worden twee serums aangebracht, die de werking van de behandeling stimuleren. Je huid is nu klaar om aan het licht blootgesteld te worden. Je ogen worden afgeschermd ter bescherming voor het felle licht. Voor de beste resultaten is het aan te raden om de behandeling regelmatig en over een langere periode te ondergaan.

  Behandeling 3: Oxygeneo & TriPollar

  Wanneer je ouder wordt, verliest je huid zijn stevigheid. De TriPollar behandelingen zijn erop gericht om de collageenvezels in je huid te laten inkrimpen. Hierdoor ontstaat een huidverstrakkend en liftend effect. Ook worden rimpels in je gelaat, hals, kin en wangen minder zichtbaar. Hoe fijn! Met de Oxygeneo behandeling heb je binnen 15 minuten weer een stralende huid. Je huid wordt mild gescrubd en voorzien van actieve werkstoffen. Gelijktijdig wordt zuurstof naar het huidoppervlak geleid, waardoor de huid verbetert. Ook fijn: de behandeling voelt aan als een heerlijk warme massage.

  Voor een optimaal resultaat kun je diverse behandelingen ook in kuurverband bespreken. Vraag naar een persoonlijk behandelplan en ontvang een gratis huidmeting met het hightech huidanalyseapparaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply