Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Snel weer op de been
  Rate this post

  Veel mensen hebben een drukke baan, doen graag aan sport en trainen regelmatig. Doe jij dat ook? Dan kan het gebeuren dat je lichamelijke klachten krijgt of een blessure oploopt. Dat is natuurlijk heel vervelend, want je wil graag weer snel van je klachten of blessure af zijn om te gaan werken of sporten.

  Ik krijg geregeld mensen in mijn praktijk die klachten
  hebben, maar die bij de fysiotherapeut niet verder komen. Ze blijven pijn houden, waar ze maar niet van afkomen. Het is dan beter om ernaar te laten kijken door iemand die breder kijkt dan de klacht alleen. Ik bekijk waar het probleem zich bevindt en of het alleen gaat om pijn, of dat er andere aspecten meespelen. Om je vervolgens van je klacht af te helpen, heb ik in de afgelopen 20 jaar een eigen techniek ontwikkeld met een aantal basistechnieken, waarmee ik heel goede resultaten behaal. Een onderdeel van mijn behandeling is om individueel maatwerk op de cliënt af te stemmen. De pijnpunten worden behandeld en ontspanning is een essentieel onderdeel van de behandelingen om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Bij mij is het ook niet zo dat je na een uurtje weer de deur uit moet. Is er meer tijd nodig voor een behandeling, dan neem ik ook die tijd.

  Advies en begeleiding
  In de nabespreking krijg je persoonlijk advies om zo goed mogelijk te kunnen blijven functioneren met je klacht. Daarbij gaat het om individueel maatwerk om de spieren te ontwikkelen. Je moet namelijk niet je lichaam overbelasten, maar wel actief zijn. Je lichaam vraagt bij het herstel om een bepaalde mate van belasting. Beweging is juist essentieel om de doorbloeding op gang te houden om van je klacht af te komen. Ik kan je helpen met medische personal training, zodat je op een verantwoorde manier weer in balans komt!

  Vaak voelen cliënten zich na één behandeling zó goed,
  dat ze denken dat ze van de klachten af zijn, maar helaas is dat niet het juist. Om goed te herstellen heb je meerdere behandelingen nodig. En je moet, ook als je weer helemaal hersteld bent, blijven bewegen en je periodiek laten
  behandelen, anders verdwijnt het effect weer.
  Zelfdiscipline is heel belangrijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply