Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sneller herstel door massage
  Rate this post

  Ben je ziek geweest? Of heb je moeite om een moeilijke periode die je achter je hebt liggen los te laten? Massage kan je helpen om je sneller beter te voelen.

  Ik zal je uitleggen hoe dat komt. Ten eerste zorgt een goede ontspannende massage ervoor dat je even ‘uit je hoofd’ kunt zijn. Vaak ben je te veel aan het denken en vergeet je te vóélen wat er in je lichaam gebeurt. Door al die gedachten los te laten, vermindert ook de spierspanning en kan je lichaam beter aan de slag met het herstel. Wat verder belangrijk is, is dat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam. Dit geldt niet alleen bij herstel na fysieke, maar ook bij stressgerelateerde of burn-outklachten.

  Ook na een zwangerschap kan massage heel waardevol zijn. Naast de voortdurende zorg die een kleintje van je vraagt, heb je tijd nodig om je weer thuis te voelen in je eigen lichaam. Juist voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, is het prettig dat iemand in hun vertrouwde omgeving komt masseren. Je hoeft dan niet na te denken over vervoer en op tijd komen (of oppas regelen). Na de massage kun je lekker thuis ontspannen. Ik neem mijn massagespullen gewoon mee en jij hoeft verder nergens aan te denken!

  Ben je benieuwd of massage iets voor jou is? Voor alle nieuwe klanten reken ik de eerste afspraak maar de helft van het bedrag! Kijk eens op mijn website of maak meteen een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply