Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Soms heb je een boost nodig…
  Rate this post

  Een mooie, stralende huid. We willen het allemaal wel, maar helaas lijkt het niet voor iedereen weggelegd. Pukkeltjes, oneffenheden, rimpeltjes of een huid die niet tegen make-up kan: er kunnen legio redenen zijn waarom jouw huid er niet uitziet zoals die van de modellen die je in magazines en op televisie ziet.

  Soms heeft je huid echt een boost nodig. Daarvoor is er een heel mooi product: de ampullen van BABOR. Er zit slechts 2 ml vloeistof in zo’n ampul, maar de werkstoffen die hierin zitten zijn zó hooggedoseerd, dat ze veel effectiever zijn dan welk masker of welke crème dan ook. Ze zijn op maat gesneden voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. Al na enkele minuten zie je resultaat, omdat de werkstoffen zo goed door de huid worden opgenomen.

  Huidverbetering met de Beauty Angel
  Naarmate de mens ouder wordt, vertraagt de aanmaak van collageen. Collageen houdt de huid soepel en stevig, waardoor bij veroudering rimpels en verslappingen optreden. Met de Beauty Angel wordt de aanmaak van collageen opnieuw gestimuleerd en wordt huidveroudering dus tegengegaan. Ook wordt de hydratatie van de huid gestimuleerd. Een paar minuten onder de Beauty Angel lamp zorgt voor een stralende huid. De lamp werkt met een speciaal lichtspectrum. Ook verwarmt het de huid, wat erg aangenaam voelt.De Beauty Angel kan ingezet worden bij iedere behandeling.

  Over Schoonheidsinstituut Ankie Willems
  Schoonheidsinstituut Ankie Willems heeft meer dan 35 jaar ervaring in huidverzorging en ­specialistische anti-agingtechnieken. Deze ervaring en de diverse specialisaties maken het dat het instituut hoog staat aangeschreven. Het succes vloeit voort uit het continu bezig zijn met kwaliteit, nieuwe behandelmethodes en apparatuur. Daarbij worden de hoogwaardige producten van BABOR en Pascaud gebruikt. Dit is allemaal verpakt in een mooi pand in het centrum van Groningen, dat gemakkelijk te bereiken is, modern is ingericht en van alle gemakken is voorzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply