Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Soms heb je even wat extra nodig
  Rate this post

  Voor soepele spieren en gewrichten en sterke botten raad ik mijn cliënten aan om dagelijks een wandeling in de natuur te maken. Dat zorgt tevens voor een goede weerstand en een opgeruimd hoofd. Maar soms heb je even wat extra nodig. Dan kan shiatsutherapie de helpende hand bieden en net dat zetje geven om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken.

  Shiatsu is een eeuwenoude Chinees-Japanse drukpuntmassage, waarbij Luna veel Thaise technieken toepast, zoals rotaties, rockingen en strekkingen. Dat maakt het tot een zeer complete, fijne en ontspannende behandeling die voor bijna alle klachten inzetbaar is, of die nou fysiek, mentaal of emotioneel van aard zijn. De energie gaat stromen en dat voel je. De behandeling vindt plaats op een futon, met gemakkelijke kleren aan.

  Luna heeft intussen jarenlange ervaring opgebouwd in haar praktijk Shiatsu het Gooi, gevestigd in Piith in Bussum. Piith is ontleend aan het begrip ‘essentie, merg’, en staat voor – zoals je het uitspreekt – pit, pittig, kern, krachtig, wezenlijk, energie.

  Kijk voor meer informatie op de websites shiatsuhetgooi.nl en piith.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply