Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Soms heb je wat extra’s nodig
  Rate this post

  Er zijn wetenschappers die ervan uitgaan dat in ieder menselijk lichaam wel kankercellen ontstaan, die vrijwel altijd onschadelijk gemaakt worden door ons afweersysteem. Er is een aantal factoren, waaronder goede voeding, dat ons afweersysteem optimaal kan houden.

  Het is bekend dat van alle kankerpatiënten 30 tot 50% te maken krijgt met ondervoeding. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een slechte eetlust, misselijkheid, braken, diarree, infecties en andere oorzaken.
  Het is niet altijd mogelijk om ondervoeding te voorkomen en te behandelen door alleen maar gezond en voldoende te eten. Vaak is er een bredere aanpak nodig waarbij vitamines, mineralen, voedingssupplementen, voeding in een andere vorm en beweging van groot belang kunnen zijn.
  Bij het voorkomen van kanker is het onder andere gevarieerd eten van veel verse groenten het beste advies. In groenten zitten bijzondere stoffen die antioxidant of antikankerstof worden genoemd. Broccoli bevat dergelijke stoffen als bioflavonoïden en glucosinolaten. Broccoli is ook als supplement verkrijgbaar.
  Gezonde voeding in combinatie met voedingssupplementen (kies hierbij wel voor een hoogwaardige kwaliteit) kunnen effectief zijn bij het voorkomen en genezen van kanker. Tal van patiënten hebben hier zeer goede ervaringen mee en ook artsen die zich hierin gespecialiseerd hebben, bevestigen dit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply