Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Soms is een beetje al genoeg…
  Rate this post

  We hebben met betrekking tot ons uiterlijk altijd dingen die beter en mooier kunnen. Er zijn zo veel behandelingen mogelijk op het gebied van plastische chirurgie. Dit kunnen wat grotere ingrepen, maar ook kleinere ingrepen zijn. Met plastische chirurgie kun je een deel van je lichaam cosmetisch fraaier ­maken. Maak kennis met de bovenooglidcorrectie, liposuctie, buikwand­correctie en de oorcorrectie.

  Bovenooglidcorrectie
  Naarmate we ouder worden, verliest de huid van de oogleden haar elasticiteit. Doordat het onderhuidse bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid dat leidt tot een vermoeide en oud uitziende blik. Een bovenooglidcorrectie kan dan een uitkomst zijn. Een ooglidcorrectie is een korte ingreep waardoor je snel van je klachten af bent.

  Liposuctie
  Heb jij last van abnormale vetophopingen, dan kun je bijvoorbeeld denken aan een liposuctie. Dit is het onderhuids wegzuigen (suctie) van abnormale vetophoping (lipo). Abnormale vetophopingen kunnen ontstaan op plaatsen als de hals, buik, billen, boven- en onderbenen en knieën. De ophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen op deze plaatsen. Met liposuctie of dermo-lipectomie (wegsnijden) kun je van het probleem afkomen.

  Persoonlijk en vertrouwd, met de veiligheid van het ziekenhuis
  Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is een gerenommeerde privékliniek voor plastische chirurgie. De kliniek, opgericht in 2005 en sinds december 2007 gevestigd in het Spaarne Gasthuis in Heemstede, combineert de veiligheid van het ziekenhuis met de service en aandacht van een privékliniek. Het centrum is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste kliniek op het gebied van borstvergrotende operaties in de regio Kennemerland, en behoorde tot de beste 10 klinieken van Nederland. Kwaliteit en veiligheid staan er hoog in het vaandel. Naast plastische chirurgie kun je er ook terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen bij de huidtherapeut en diverse cosmetische ingrepen bij de cosmetisch arts.

  Persoonlijke behandeling
  ‘Je kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling en de daarbij behorende verzorging’, aldus het team van Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne. ‘Wij zorgen dat je op een rustige en comfortabele wijze kunt bijkomen van jouw behandeling.’

  Een greep uit de behandelingen bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne:✔ Borstvergroting ✔ Borstverkleining / borstlift ✔ Bovenooglidcorrectie ✔ Buikwandcorrectie ✔ Liposuctie ✔ Neuscorrectie ✔ Onderooglidcorrectie ✔ Oorcorrectie ✔ Schaamlipcorrectie
  ✔ Wenkbrauwlift

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply