Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sonja gaat huidveroudering te lijf
  Rate this post

  Sonja Koevoet-Vroomans wil graag op een mooie manier oud worden, met een uiterlijk dat bij haar jonge innerlijk past, en ondergaat daarbij meso­therapie. Met een heel klein naaldje worden dan middels micro-injecties drie keer per jaar lichaamseigen stoffen in de opperhuid gebracht

  Sonja: ‘Ik weet niet anders dan dat je goed voor je uiterlijk moet zorgen. Dat heb ik echt van mijn moeder, een mooie verzorgde vrouw, die er prachtig uitzag. Dat wil ik ook en ga daarin misschien wat verder dan de meeste mensen. Niet omdat ik het ouder worden niet kan accepteren, maar omdat ik mooi oud wil worden. Van binnen voel ik me jong en ik wil graag een uiterlijk dat daarbij past. Natuurlijk wel in het redelijke: ik ben 66 en moet er niet willen uitzien als een 30-jarige.’

  ‘Vanwege mijn fijne, dunne huidstructuur met neiging tot couperose werd mijn huid steeds droger en vochtarmer. Toen kwamen de eerste fijne rimpeltjes om de hoek kijken, en ook werd mijn huid slapper. Daarom vond ik 10 jaar geleden dat ik daaraan iets moest doen… Maar wat? Een facelift, een ooglift, een halslift of wat voor een lift dan ook zag ik niet zitten. Botox, een huidvreemde verlammende stof, ook al niet. Veel te kunstmatig allemaal. Tot ik over mesotherapie las, met lichaamseigen stoffen. Dat sprak mij gelijk aan. Ik ben nog altijd blij en gelukkig dat ik toendertijd voor mezelf de juiste stap heb gezet en gekozen heb bij Sonja haar- en huidverzorging voor deze behandeling met de producten van Medex. Op een mooie manier ouder worden met de eigen natuurlijke verfijnde rimpeltjes en met behoud van de eigen mimiek: wie wil dat nu niet? Het geeft mij in ieder geval een gelukkig gevoel en veel zelfvertrouwen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply