Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Spanning weg met Body Stress Release
  Rate this post

  We hebben het vaak druk en hebben veel aan ons hoofd: werk, privéleven, sport enzovoort. Dit kan voor veel spanning zorgen in je dieper gelegen spieren. Deze spieren werken in op je zenuwen, die op den duur kunnen leiden tot bijvoorbeeld chronische hoofdpijn, nek- of rugklachten, slaapproblemen of maag- en darmklachten. Wanneer dat het geval is, kan Body Stress Release je helpen.

  Normaal kom je van je klachten af als je rust neemt en je jezelf niet meer overbelast. Maar als de spanning al lang in je lichaam zit, wordt die niet meer ‘geregistreerd’ als spanning en wordt die vastgehouden. Vergelijk het maar met het dragen van een horloge: je voelt het bandje op een gegeven moment niet meer zitten.
  Body Stress Release (BSR) is een techniek die je helpt om het teveel aan spanning in je lichaam los te laten. Behandelaar Irma de Vries geeft met de handen signalen aan het lichaam die de ­communicatie tussen de hersenen en het zenuwstelsel ­herstelt. Op die manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken. BSR pakt dus de oorzaak van de klachten aan.
  Tijdens de behandelingen, die gegeven worden terwijl je op een speciale behandeltafel ligt, kun je gewoon je kleren aanhouden. Er zijn standaard drie behandelingen nodig, op dag 1, 4 en 11, met een aantal vervolg­behandelingen. BSR is geschikt voor mensen van alle leeftijden, en wordt vergoed door diverse zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply