Rate this post
 • Specialist in handgemaakte sieraden
  Rate this post

  Gold & Silver Design is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van sieraden, en biedt prachtige sieraden voor elke gelegenheid.

  Er is niets zo persoonlijk als een sieraad. Vandaar dat ons team jonge meester-edelsmeden zich graag inzet om zelfs uw meest persoonlijke sieraadwens vakkundig te vervullen. Zoals het vervaardigen van sieraden naar uw eigen idee, het omsmelten van oud goud tot een nieuw ontwerp en reparatie van sieraden. Wij ontwerpen en vervaardigen allerlei sieraden: trouwringen, armbanden, broches, colliers, met of zonder edelstenen en diamant. Wij werken met een team gediplomeerde goudsmeden en edelsteenzetters, zodat u verzekerd bent van vakmanschap en kwaliteit. In ons atelier vindt u een handgemaakte en dus unieke collectie sieraden. In goud en zilver, maar ook in staal en titanium. Al onze sieraden zijn eigentijds, exclusief en met groot vakmanschap vervaardigd.

  Oud goud
  Eén van de specialiteiten van Gold & Silver Design is het omsmelten van uw eigen goud. Dit is natuurlijk goedkoper dan een nieuw sieraad uitzoeken, want u levert zelf het dure edelmetaal aan. U betaalt alleen voor het laten vervaardigen van het sieraad. Daarvan kunnen wij weer een prachtig nieuw sieraad maken dat u weer plezier gaat dragen!

  Voor elke gelegenheid
  Gold & Silver Design kan alles maken wat u kunt bedenken of wat wij met u ontwerpen. Als u een idee heeft voor een bepaald sieraad, kunnen de medewerkers zorgen voor een prachtig resultaat. Dat kan voor elke gelegenheid. Een specialiteit van de zaak is het verwerken van as van een overleden persoon in een sieraad; een mooi aandenken aan een overleden dierbare. Maar wij zijn er natuurlijk ook voor de vrolijke momenten in het leven, zoals verlovings- en trouwringen, geboorte en speciale gelegenheden.

  Relatiegeschenk
  Heeft u wel eens gedacht aan een sieraad als relatiegeschenk? Een horloge, een gegraveerde dasspeld of een sieraad met een logo is een origineel en persoonlijk geschenk waarmee uw bedrijf ‘in beeld’ blijft. Gold & Silver Design kan zorgen voor een relatiegeschenk op maat.
  Vraag eens naar de mogelijkheden!

  Meesterteken
  Alleen een gevestigde meestergoudsmid mag een meesterteken aanvragen bij De Nederlandse Waarborg. Het meesterteken is de garantie voor vakwerk. Het meesterteken van Gold & Silver Design is het meesterteken van Lara Kassenaar. Het teken bestaat uit haar initialen en een ‘dakje’, als herinnering aan haar eerste jaren als goudsmid op een zolderatelier. Wij stempelen dit meesterteken in al onze sieraden. De andere keurmerken geven het gehalte aan van goud, zilver of platina. Deze keurmerken bestaan al meer dan zeshonderd jaar en zijn wettelijk verplicht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply