Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Specialistische behandelingen voor jouw huid
  Rate this post

  Is er weleens écht goed naar jouw huid gekeken? Waarschijnlijk niet… Weet je wat jouw huidtype is? Is je huid in een goede conditie?

  Veel mensen zijn bekend met een schoonheidsbehandeling of klassieke massage, maar niet iedereen is bekend met specialistische behandelingen: behandelingen die huidverjongend of -verbeterend werken, zoals een bindweefselmassage of Shiatsu-massage van het gelaat. Behandelingen van het lichaam om cellulite mee aan te pakken of om sneller te kunnen afvallen, daar ben ik ook in gespecialiseerd.
  Tijdens mijn behandelingen let ik ook op verdachte plekjes, want huidkanker komt tegenwoordig erg veel voor. Ik stuur mijn klanten door naar de huisarts als ik iets verdachts zie, zodat zij er op tijd bij kunnen zijn.

  Ideale combinatie
  Dankzij mijn 4-jarige ervaring in een beauty-wellnessbedrijf zijn vele probleemzones of medische klachten geen uitzondering voor mij; vandaar dat mijn salon is gevestigd in de sportschool Living Well XL te Gouda. Dagelijks gaan mensen sporten om te ontspannen en werken aan hun uiterlijk. De combinatie met een schoonheids-/ massagesalon in de sportschool is dus ideaal.

  Dermalogica
  Ik werk met het product Dermalogica®. Ik heb bewust dit product gekozen, omdat ik zelf altijd een moeilijke huid heb gehad. Een geïrriteerde huid, een hoge doorbloeding en puistjes waren voor mij een groot probleem. Door de jaren heen heb ik verschillende producten gebruikt, helaas zonder resultaat. Totdat ik in aanraking kwam met Dermalogica. Dit product onderscheidde zich zichtbaar van de rest. Mijn huid werd zachter en egaler, en mijn puistjes werden aanzienlijk minder!
  De filosofie achter het product is ook duidelijk: ‘Wij staan niet voor beauty, maar doelgerichte oplossingen voor een gezonde huid.’ Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.
  Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.
  Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteedt z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

  Een moment voor jezelf
  Ik streef altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor jezelf… Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem dit moment voor jezelf en laat je in een rustige omgeving verzorgen in de salon. Ik draag zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Ik kijk uit naar jouw komst!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply