Rate this post
 • Spelenderwijs ontwikkelen is leuk!
  Rate this post

  Voor je kind wil je de beste opvang die er is. Wanneer jij aan het werk bent, moet er goed voor je zoon of dochter ­gezorgd worden. Die moet zich veilig en geborgen voelen. Jij gunt jouw kind een plekje waar het goed toeven is en waar je kind zichzelf kan zijn, waar het zich kan ontwikkelen op een verantwoorde manier in een vertrouwde en tegelijk inspirerende omgeving.

  De BSO van de Kinderkoepel biedt ouders en kinderen een thuishaven. Jouw kind mag zijn wie het is en als ouder kun je met plezier naar je werk. Emotionele veiligheid speelt een belangrijke rol. Plezier maken, buiten spelen, bijzondere activiteiten ondernemen, de wereld ontdekken: dat doen kinderen bij ons. Samen plezier maken, speelt een belangrijke rol.

  Vrijheid en veiligheid
  Een middag in de opvang staat in het teken van spel en plezier. De kinderen hebben allemaal hun basisgroep. Een vaste pedagogisch medewerker staat daar voor hen klaar en biedt een luisterend oor. De sfeer in de groep is fijn en veilig en geeft de kinderen een gevoel van thuis zijn. Goede kinderopvang is een verrijking voor een kind. Het draagt positief bij aan de ontwikkeling. Kinderen krijgen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende waarden en normen. Kinderen leren veel door imitatie. In een groep met leeftijdsgenoten kunnen ze dat gebruiken. Naast veel verschillende activiteiten worden er ook workshops gegeven waar kinderen aan mee kunnen doen. Door de vrijheid en ruimte die de BSO van de Kinderkoepel biedt, kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen.

  Halen en brengen
  Bij alle BSO-locaties van de Kinderkoepel kun je terecht vóór schooltijd, soms al om 7.00 uur. Wanneer de school uit is, kunnen kinderen bij ons naar de buitenschoolse opvang (4-13 jaar). De Kinderkoepel heeft vier BSO-locaties en is daarmee aanwezig in alle wijken van Hellevoetsluis. De school van jouw zoon of dochter is bepalend voor de BSO-locatie, want we brengen en halen alle kinderen. We bieden 52 weken opvang, vakantieopvang en flexibele opvang volgens rooster. Ook tijdens studiedagen of als er eens een continurooster is, bieden we (kort of lang) ­complete opvang. Inschrijven is bovendien kosteloos en er is geen wachtlijst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply