Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Spelenderwijs toewerken naar een oplossing

  Zit jouw kind niet lekker in zijn vel? Gaat het niet lekker thuis? Loopt het niet goed op school? Heeft je kind iets naars meegemaakt? Kinderen zijn vaak goed in staat om dit zelf op te lossen, maar soms lukt dat niet alleen. En misschien kom je er als ouder ook niet uit. 

  Esmee Waller: ‘Als integratief kindertherapeut kan ik jouw kind en jou helpen. Integratieve kindertherapie is een intensieve, kortdurende psychotherapie voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar. De therapie richt zich op het oplossen van het probleem. Vanuit verschillende invalshoeken onderzoek ik wat er aan de hand is. Jouw kind staat centraal. De vorm van de therapie wordt bepaald door de behoeften en mogelijkheden van jouw kind. Hij of zij krijgt therapie op maat, waarbij ik gebruik maak van gesprekken, spelletjes, lichaamswerk, verhalen, tekenen en knutselen.

  Ik help jouw kind zich bewust te worden van nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor datgene waar hij of zij last van heeft. Spelenderwijs werken we samen toe naar een oplossing, zodat je kind zich ongehinderd en vol vertrouwen weer verder kan ontwikkelen.

  Kinderen komen onder andere bij mij in de praktijk omdat ze last hebben van faalangst, ruzie of boosheid, weinig zelfvertrouwen, scheiding, rouw of verdriet, stemmingswisselingen, fobieën en angsten, slapeloosheid, moeite om vrienden te maken, gedragsproblemen, lichamelijke klachten, pesten of andere nare gevoelens. Kinderen leren bij mij vertrouwen te krijgen in zichzelf en hun eigen kunnen. Ze leren oplossingen toe te passen waarmee ze zelf verder kunnen gaan. Meer weten? Neem gerust contact op.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply