Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

  Wie is de mooiste van het land? Natuurlijk, dat ben jij! Maar nu de blaadjes van de bomen vallen en de lucht grijzer is, heb jij niet echt een wauw-gevoel bij het zien van je spiegelbeeld. Je hoofd lijkt slaperig, je huid ziet er doffer uit en je hebt minder energie om na te denken over je outfit en make-up. Maar het kan echt anders. Een frisse en sprankelende uitstraling is sneller en makkelijker te bereiken dan je denkt. Ook op de donkere dagen kun je shinen!

  Weg met pigmentvlekken
  Ineens zijn ze er: pigmentvlekken op je handen of je gezicht, en vanzelf weggaan doen ze niet. De oorzaak kan in vele dingen liggen, zoals overmatige blootstelling aan de zon, hormoonschommelingen door zwangerschap of overgang of erfelijke aanleg. Gelukkig kunnen pigmentvlekken met laser veilig verwijderd worden. In de regel zijn één of twee behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

  Boost your skin
  Geef je huid een welverdiende boost en kies voor een huid­verbeterende peeling. Peelings hebben een diepe werking en gaan problemen als huidveroudering, acne of pigmentvlekken tegen. En je kunt ontstressen.

  Hallo Hollywoodsmile
  Tandartsen kunnen helpen bij het perfectioneren van je gebit, bijvoorbeeld met facings. Dit zijn schildjes die op je tanden
  worden geplaatst. Deze schildjes doen de spleetjes tussen je tanden verdwijnen en maken je tanden rechter én witter.
  De kleur van de composietschildjes bepaal jij zelf: van ‘normaal’ wit tot Hollywoodsmile-wit. Facings hoeven niet duur te zijn. Zo zijn ‘composietfacings’ een stuk betaalbaarder dan de meer bekende porseleinen facings. Wees niet bang: bij een facing­behandeling komt geen hevig boorwerk of slijpwerk kijken.
  Na een paar uur in de tandartsstoel stap je alweer naar buiten, met de stralende lach van je dromen.

  In één dag weer stralen
  Bij Apollo Tandheelkunde en Beauty ben je op de goede plek voor álles op het gebied van huid- en lasertherapie, esthetische
  dermatologie en (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr
  van Apollo: ‘Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden. Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten en andere specialisten. Met alle liefde helpen
  we je en geven we je advies over de behandelingen in een
  vrijblijvend intakegesprek.’

  Voor altijd haarvrij
  Jouw hoofdhaar koester je. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders? Ja, dat kan anders! Jij hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een pijnloze manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn. Laserbehandelingen worden niet in de zomer uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Start daarom nu met jouw laserbehandelingen. Zo ben je in de aankomende lente helemaal haarvrij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply