Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
  Rate this post

  Wie heeft de mooiste wenkbrauwen in het land? Je zult het misschien niet direct zeggen, maar jouw wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de expressie van je gezicht. Denk ze maar eens weg, dan zie je er ineens veel ‘kaler’ uit. Helaas is niet iedereen gezegend met mooie, volle en goed gevormde wenkbrauwen. Waarom helpen we Moeder Natuur niet even een handje? Met permanente make-up (PMU) heb jij straks ook jouw droomwenkbrauwen!

  Permanente make-up
  Permanente make-up is ideaal als je er altijd verzorgd wilt uitzien. Het scheelt je dagelijks tijd en je make-up blijft de hele dag perfect zitten! Er zijn diverse mogelijkheden en technieken om je permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner te laten zetten.

  Altijd perfecte wenkbrauwen
  PMU is een veilige en betaalbare manier om voor langere tijd te genieten van verzorgde wenkbrauwen. PMU vervaagt na verloop van tijd onder invloed van zonlicht, wij raden je aan om je wenkbrauwen elk jaar tot anderhalfjaar bij te laten werken zodat je er weer volop van kunt genieten!

  Iets voor mij?
  De 3D-hairstroke techniek is perfect voor jou wanneer je mooie, natuurlijke en verzorgde wenkbrauwen wilt. Daarnaast kunnen de ‘strokes’ dezelfde kleur als jouw huidige wenkbrauwen krijgen, én met dezelfde dikte en hoek. Ook kan deze techniek goed werken om een hele wenkbrauw te creëren wanneer er (bijna) geen haartjes meer zijn!

  Wenkbrauwen on fleek
  Als je ongelijke wenkbrauwen hebt of je wilt ze jouw gewilde vorm of volume geven, dan is er een uitkomst: de 3D hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. Deze techniek is daarom erg populair de laatste jaren omdat natuurlijk uitziende wenkbrauwen de trend zijn.

  PMU voor de wenkbrauwen is dé ideale oplossing voor iedereen die:
  ✔ altijd een verzorgd uiterlijk wil hebben!
  ✔ moeite heeft met opmaken
  ✔ weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  ✔ geen volle wenkbrauwen heeft
  ✔ helemaal geen wenkbrauwen heeft
  ✔ allergisch is voor make-up

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply