Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Spiegeltje, spiegeltje
  Rate this post

  Liefde is alles wat we nodig hebben. Het is de energie die ons voedt, die ons optilt, die ons laat groeien en ons helpt om de zorgen van alledag te overstijgen. Liefde is wat ons sterkt om onze uitdagende levensweg te bewandelen, maar vaak geven we meer liefde aan anderen dan aan onszelf. We zien het beste in onze naasten, maar niet als we in de spiegel kijken.

  Je stelt hoge eisen aan jezelf. Je wilt het goed doen, je best doen. Sterker nog: je wilt het perfect doen. Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Je bent ambitieus en plichtsgetrouw. Daarbij komt dat je moeilijk je grenzen kunt aangeven. Je kunt moeilijk ‘nee’ zeggen. Je vindt veel leuk en zegt altijd ‘ja’. Je staat voor iedereen klaar. Je zorgt voor anderen. Je stelt anderen voorop en je vergeet jezelf. Je vindt het ook nog eens moeilijk om hulp te vragen.
  Door gebrek aan tijd en vermoeidheid ligt stress op de loer. En langdurige stress maakt ziek; je loopt langzaam leeg. Herken jij je hierin?

  Op 14 februari vieren we Valentijnsdag, een dag die in het teken staat van de liefde. We delen ons gevoel met een kaartje of cadeau, maar hoe mooi zou het zijn om ook jezelf iets te geven! Wees dit jaar je eigen Valentijn. Laat Valentijnsdag 2015 de deur zijn naar meer eigenliefde.

  Veel vrouwen hebben de weg naar mijn praktijk gevonden omdat ze zich opgebrand voelden. Ze kwamen uit een diep dal. Ze bloeien snel weer op door o.a. de praktische handvatten waarmee ze meteen aan de slag kunnen. Laat me weten waar jij tegenaan loopt.

  In een gratis intakegesprek verkennen we samen waaraan jij wilt werken. Ik leer je weer goed voor jezelf te zorgen en zet je in beweging. Van stagnatie naar Sprankeling, zodat jij snel minder stress en meer plezier ervaart in de dingen die je doet.

  Pura Vida
  Coaching werkt ook mee aan ‘In Balans + Op Gewicht’. Zie pagina 16/17.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply