Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Spijt van je tatoeage?

  Tegenwoordig zie je veel mensen met tatoeages. Meestal hebben ze daar bewust voor gekozen en zijn ze er blij mee. Maar soms heeft iemand er spijt van.  Er zijn meerdere redenen waarom iemand spijt kan hebben van het laten zetten van een specifieke tatoeage. Je hebt er ooit één laten zetten omdat je erg verliefd was en de naam van je partner als lichaamsversiering wilde hebben, maar nu is de relatie voorbij. Of je bent aan het solliciteren en denkt dat je minder kans maakt op een baan als je gesprekspartners je tatoeage zien.

  Dat zijn redenen waarom je kunt besluiten om een tatoeage te laten verwijderen. Vroeger werd de huid dan geschuurd, maar dat heeft niet het gewenste effect. De inkt wordt namelijk in de huid ingekapseld. Gelukkig is er tegen­woordig een betere oplossing: de Q-switched Nd:Yag laser. Met de laser wordt het kapsel door verhitting kapot­geslagen, waarna de huid zich weer herstelt. Het bloed voert daarna de inkt af.

  Behandelingen
  Afhankelijk van de grootte, de kleur(en), de diepte en de gevoeligheid van de huid zijn er meer of minder behandelingen nodig. De behandeling is beslist niet pijnloos, maar is ook zonder verdoving goed te verdragen. Tatoeages kunnen helemaal verwijderd worden, en de laser laat geen littekens achter. Wel is het van belang om de huid tussendoor goed te verzorgen.

  Mogelijkheden
  Voor het laten verwijderen van een tatoeage kun je terecht bij Skintastics. De huidtherapeut kan je bij het eerste consult alles uitleggen over de mogelijkheden. Afhankelijk van de pigmenten die zijn gebruikt en hoe diep de tatoeage is gezet, kan een indicatie worden gegeven van het resultaat dat je kunt verwachten.

  Over Skintastics
  Bij Skintastics kun je, naast tatoeageverwijdering, ook terecht voor cosmetische behandelingen met injec­tables (botox, fillers en PDO-draadlift) en diverse huidtherapeutische behandelingen,zoals laser­ontharen, vaatlasertherapie, coagulatie­therapie, elektrische epilatie, peelings, microdermabrasie, microneedling, acne- en littekentherapie. De huid­verzorgingsproducten van ZO Skin Health en ZO
  Medical van dr. Zein Obagi worden gebruikt om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.
  Bij Skintastics werken BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten, en Skintastics is lid van de NVCG en de NVH. Consulten met de cosmetisch arts of huid­therapeut zijn altijd gratis en vrijblijvend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply