Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Spinnetjes in jouw gezicht?
  Rate this post

  Jij wilt je weer ‘jij’ voelen. Krachtig zijn! Maar als je last hebt van huidproblemen in je gezicht, dan kan dit flink belemmerd zijn. Roodheid en/of kleine bloedvaatjes in je gezicht zijn cosmetisch erg storend. Natuurlijk is er camouflagemake-up om het minder zichtbaar te maken, maar wat jij wil is er gewoon helemaal vanaf zijn. Dan ben jij weer puur, intens, écht!

  Als je in de spiegel kijkt, baal je van wat je ziet. De roodheid gaat steeds maar niet weg en is de ene dag nog erger dan de andere dag. Er zijn geen crèmes die je kunnen helpen. ‘Het is chronisch,’ krijg je te horen, en daar moet je dan maar genoegen mee nemen. Dat ga jij mooi niet doen, want het goede nieuws is: er is wél een oplossing!

  Roodheid?
  Couperose en ‘spider naevi’ (kleine spinnetjes) is de naam voor de toename van kleine, uitgezette en verwijde bloedvaatjes. De meest voorkomende locatie voor couperose is het gelaat, de wangen en op de neus. Spider naevi kan ook voorkomen op de bovenbenen. Blootstaan aan diverse weersomstandigheden of erfelijkheid kunnen een oorzaak hiervan zijn. Wil jij weten of de roodheid in jouw gezicht couperose is? Druk dan eens tegen je huid. Als de roodheid verdwijnt, dan berust de roodheid op de aanwezigheid van bloedvaatjes.

  Nieuwste techniek
  Met het allernieuwste IPL High Energy Pro Systeem van Medcos kunnen couperose en spider naevi aangepakt worden. Dankzij een zeer krachtige energie-output van 190 Joules per flits is het mogelijk om de couperose en de spider naevi te behandelen. Elke lichtflits wordt geabsorbeerd door de uitgezette adertjes, die vervolgens door selectieve verhitting gaan stollen. Uiteindelijk met als resultaat dat de zichtbare bloedvaatjes verdwijnen. Jouw zelfvertrouwen is weer terug!

  Algemene tips bij couperose
  • Vermijd grote temperatuurwisselingen
  • Pas op met alcohol en specerijen
  • Bescherm je huid tegen de zon
  • Smeer vette crème tegen de invloed van kou en wind
  • Gebruik milde reinigingsproducten

  Schoonheid door vakmanschap
  Sandra van Bokland is gediplomeerd schoonheidsspecialist. Ze werkt met de allernieuwste apparatuur om kwaliteit te kunnen garanderen en staat ingeschreven bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsspecialisten. Sandra is in het bezit van diploma’s en certificaten die nodig zijn voor het uitoefenen van haar diensten, onder andere voor het uitvoeren van IPL-behandelingen. Sandra: ‘Behandelingen moeten altijd met zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Daar sta ik voor. Ik neem de tijd om het beste resultaat te realiseren.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply