Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sport die extra kilo’s er lekker af!
  Rate this post

  Een veelgehoorde reden om te gaan sporten, is om gewicht te verliezen. Een veelgehoorde reden om daar vervolgens na een paar weken weer mee op te houden, is dat dit lastig is om vol te houden omdat het al snel saai wordt of omdat je blessures krijgt. Het gevolg is dat je de sportschool sponsort met een abonnement waarvan je geen gebruik meer maakt en je sportkleding ergens achterin een vergeten hoekje in de kast verdwijnt. Jammer, want het was toch een goed idee.

  Net als het volgen van een dieet lijkt ook het sporten om af te vallen op zo’n manier te mislukken. Maar hoe moet je het dan aanpakken? Je wilt toch echt iets aan die overtollige kilo’s gaan doen!

  Stok achter de deur
  ‘Wat jij nodig hebt is een duidelijk doel, een doordacht plan van aanpak én de juiste begeleiding! En als personal trainer kan ik je daar goed bij helpen’, vertelt Rob van der Velden enthousiast. ‘Iedereen is anders. Je kunt wel heel fanatiek gaan sporten, maar wanneer je lichaam daar niet aan gewend is, is de kans groot dat je blessures oploopt. Als personal trainer kijk ik heel precies naar jouw situatie en wat jij aankunt. Vervolgens maken we een plan van aanpak met de juiste oefeningen die ervoor zorgen dat je gaat afvallen. Ik kan nét dat stukje extra uit jou halen, zonder dat je je blesseert. En doordat ik genoeg afwisseling in de trainingen en oefeningen aanbreng, wordt het nooit saai. Voor veel mensen ben ik die stok achter de deur die ze nodig hebben en ik zie dagelijks hoe goed dat werkt.’

  Groepstrainingen
  Omdat financieel gezien een personal trainer niet voor iedereen binnen de mogelijkheden ligt, kun je bij Rob ook terecht voor groepstrainingen. ‘Ook dan zal ik je tijdens het intakegesprek adviseren wat voor jou de beste manier is om gericht af te vallen. We hebben verschillende leuke en uitdagende groepslessen, dus er zit altijd iets bij wat jou aanspreekt en waar jij enthousiast van wordt.’

  Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!
  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers.
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

  Wist je dat…
  …je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), personal training, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply