Rate this post
 • Sport en Bloesemtherapie
  Rate this post

  Dat bewegen goed is voor een mens, is natuurlijk niet nodig om uit te leggen! Al ga je maar elke dag een step-oefening doen op de onderste trede van de trap, voor je spieren in je benen, of op de stoel meedoen met de ochtendgymnastiek op de tv als je niet kunt meedoen in de sportschool… Maar bewegen is echt een must om je goed te voelen!

  Ook kan ik je als Bloesemtherapeute je helpen met de pijntjes en kwaaltjes tegen spierpijn en pijnlijke gewrichten die worden veroorzaakt door of na het sporten, of als je niet in staat bent om te sporten. Zo is er van dr. Bach zelf de uitwendige gel, en crème, die remedies bevatten die specifiek gericht zijn op kneuzen, noodhulp, spieren, pijnlijke kneuzingen en schaafwonden. Een echte EHBO bij sport en dus onmisbaar in je sporttas! Maar ook kan ik natuurlijk op basis van van je klachten een op jou afgestemde remedie maken.
  Behalve dat het goed is voor sport, is dit natuurlijk ook goed voor mensen met gewrichtsproblemen, zoals reuma, MS, ouderdomsproblemen, griepklachten en kinderen met groeipijnen. Waar hebben we eigenlijk geen klachten van spierpijn bij?
  Belangrijk is wel dat heel veel drinken goed is om pijn in gewrichten en spieren te voorkomen, en vitamines, dat blijft natuurlijk wel nummer 1. En als nummer 2 bewegen… Helpt dat niet, dan kun je dus te allen tijde terecht bij je Bloesemtherapeute als steuntje in de rug. Veel bewegingsplezier!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply