Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sporten en een (fulltime) baan: dat werkt!
  Rate this post

  Hoe dóen ze het toch: van die fitte, slanke moeders met een fulltime baan, drie keer in de week sporten, een gezin en dan óók nog een sociaal leven. Tja: sporten met werk combineren vergt nou eenmaal wat planning en discipline. Maar hét is zeker niet onmogelijk! Dus hop, ruil je mantelpakje en pumps even om voor je sportoutfit en ga voor die work-out!

  De sportschool is dé plek om aan je lijf te werken. Door middel van cardio werk je aan je uithoudingsvermogen. Hetzelfde doe je met krachttraining, maar hier verstevig je tegelijkertijd OOK je spieren mee. Zo krijg je dat strakke, fitte lijf. Heerlijk dus: door je wekelijkse trainingsuurtjes voel je véél fitter, en je komt ook nog eens letterlijk én figuurlijk beter in je vel. Ook als je je niet in allerlei bochten hoeft te wringen om die nijpende deadlines op je werk te halen, wil jij er natuurlijk goed en fit uitzien! Omdat de sportschool verschillende abonnementen aanbiedt, kun jij je sportieve momentjes altijd goed inpassen in jouw leven!

  Hoe combineer je sporten met je werk? Vier tips!

  1. Plan je sportdagen op tijd in. Als je precies weet wanneer je wel en niet tijd hebt om te trainen, creëer je rust én ruimte in je agenda. Staan je work-out vast, dan weet je ook dat je genoeg tijd hebt voor je gezin, vrienden en familie!
  2. Stel jezelf een doel. Zodra je sport met een doel voor ogen, zal je training hoger op je prioriteitenlijstje staan. Kies voor datgene wat jou motiveert: een strakker lichaam, oefenen voor die obstakelrun of trainen voor die avontuurlijke bergvakantie.
  3. Train samen met een vriend of vriendin. Zeker ideaal als je moeite hebt om naast je werk en sport nog je vrienden of partner te zien. Ga gewoon gezellig samen trainen!
  4. Ga lekker na je werk. Het is even moed verzamelen om je na je werkdag in je sportkleding te hijsen. Maar als je eenmaal om weer op de bank zit met een kopje thee, en je work-out al achter de rug is, voel je je helemaal goed!

  Sporten bij MaxiGym

  Bij MaxiGym kun je op een laagdrempelig en veilige manier sporten, voor een vriendelijke prijs. Of je nou een doorgewinterde sporter bent of een beginner: je kunt gewoon instappen op je eigen niveau. Omdat je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, is er altijd een abonnement dat bij jou past. Er hangt een gezellige sfeer en de leden motiveren elkaar graag. Wil je graag afvallen? Dan kun je ter aanvulling het Better Belly-programma volgen als extra stimulans voor een slanker buikgebied. En ter afsluiting neem je een heerlijk ontspannend zonnebankje, zodat je fit én met een mooi kleurtje de deur uitgaat.

  Waarom kies je voor MaxiGym?

  – de nieuwste cardio- en fitnessapparatuur
  – professionele coaching en begeleiding
  – fijne en nette dames- en herenkleedkamers
  – een zonnebank
  – gratis douches, WIFI en lockers
  – 7 dagen per week open
  – goede parkeergelegenheid
  – onbeperkte cardio en fitness

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply