Rate this post
 • Sporten hoeft geen straf te zijn
  Rate this post

  Curves is een uniek fitnessprogramma voor vrouwen die willen afvallen, hun spieren ­willen versterken en/of hun conditie/gezondheid willen verbeteren.

  Mijn naam is Anneke den Heijer, en ik ben eigenaresse van Curves Spijkenisse. Mijn carrière ben ik gestart met een mode-opleiding. Vervolgens heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van mode- en glamourfotografie, haarstyling, imago-styling en visagie.
  Al heel lang valt het mij, ook als fitness- en afslankcoach, op dat heel veel mensen vaak eigenlijk helemaal niet goed ‘in hun vel’ zitten. Ze voelen zich vaak moe, ziek, onzeker of gefrustreerd, zijn ontevreden over hun uiterlijk en lichaam, weten niet goed hoe ze zich op de juiste manier kunnen kleden of hoe ze mensen moeten benaderen, en weten eigenlijk niet eens wat ze willen in het leven of wie ze zelf nu echt zijn! Zo ontstaat er in de meeste gevallen een langdurig en hardnekkig ontevredenheidsgevoel, met als gevolg dat alle goede bedoelingen en voornemens binnen de kortste keren weer stranden.

  In 30 minuten fit
  De bewezen succesvolle work-out van Curves is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en combineert kracht- en conditietraining. Afvallen, spierversteviging en je conditie verbeteren: het kan allemaal bij Curves. 30 minuten, 3 keer per week met de nodige begeleiding laat je ­gegarandeerd versteld staan van jezelf.
  Voor 2015 staat er tevens een bijzondere make-over challenge gepland, waarbij je, als je je doel haalt, aan het eind beloond wordt met een glamourfotoshoot!

  Leefstijlverandering
  Belangrijk bij Curves is dat je niet alleen afvalt, maar dat je ook je leefstijl verandert, zodat je op allerlei gebieden weer in balans komt. Genoeg nachtrust en ontspanning en goede voeding zijn daar onderdelen van. Ook hierin word je begeleid, zodat je ‘de best mogelijke versie van jezelf’ wordt!

  Jezelf zijn
  Bij Curves Spijkenisse hoef je niet te concurreren met anderen, maar kun je helemaal jezelf zijn, zodat je je er kunt thuisvoelen. Het doel is altijd om je beter te voelen, zodat je na een training vol energie weer naar huis gaat!

  Kijk ook eens op mijn persoonlijke blog:
  http://annekedenheijer.weebly.com

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply