Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sporten in de winter
  Rate this post

  Het idee dat je in de winter, met kou en regen, naar buiten gaat om te sporten terwijl het donker is. Daar zijn niet heel veel mensen enthousiast over, in eerste instantie. Maar buiten sporten is erg gezond voor je, en met de juiste kleding kun je de work-out prima volbrengen.

  Een aantal voordelen van buiten sporten:
  – Frisse lucht. De hele dag binnen doorbrengen met ­verwarmde kachels doet niet veel goeds voor de opbouw van weerstand en algehele gezondheid.
  – Door een goede weerstand voorkom of beperk je griep, verkoudheid en moeheid.
  – Sporten in een groep werkt motiverend. Je zult minder snel besluiten om thuis op de bank te blijven zitten.
  – Het idee dat je in de winter nog steeds werkt aan je lichaam en de voordelen van de zomer terug gaat zien, is vaak voldoende om actie te ondernemen.
  – Next Level Lifestyle biedt bootcamp aan, waarbij iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd. Geen excuus dus dat een training te zwaar zal zijn!

  Goede voornemens
  Na de feestdagen voelen we ons als een kerstmannetje. Volgevreten in de 3 dagen waarbij alles anders lijkt dan de andere dagen van het jaar. De dagen dat we ons bewust volstoppen met alles wat te krijgen is waardoor we ons graag laten verleiden, en vooral waarvan we weten dat het ‘niet zo heel goed’ voor ons is.

  Vaak wordt er aan het einde van het jaar driftig geëvalueerd over de wel of niet behaalde doelen. Hoe ga je ervoor zorgen dat je dit jaar je doelen gaat halen? Heb je de doelen opgeschreven op papier? Heb je deze met iemand ­besproken? Ben je eerlijk en realistisch naar jezelf toe?

  Personal training
  Als je hulp nodig hebt om af te vallen, aan te komen, in shape te komen en er aantrekkelijker dan ooit tevoren uit te zien, dan is een personal trainer aan te raden. Bij Next Level Lifestyle luisteren we eerst goed naar wat je wil en vervolgens filteren we samen wat prioriteit heeft. Vaak lopen doelen naast elkaar en willen we te veel ineens gaan ondernemen. Dit kan zorgen voor chaos in je hoofd en het verlies van de juiste focus.

  Bewustwording
  Naast het feit dat een personal trainer van Next Level Lifestyle je fit maakt, wordt er ook gezorgd voor bewustwording. Je bepaalt zelf hoe snel en hoe veel je wil leren. Door middel van handige tips maak je je aangepaste, gezonde levensstijl snel eigen, zonder dat je daarbij een terugval krijgt naar je oude patroon van leven! Lees de succesverhalen op de website. Laat dat jouw laatste stap zijn als motivatie voor het realiseren van je doelen. 2015 wordt een topjaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply