Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sporten met je huid
  Rate this post

  Veel mensen denken echt te weten dat hun huid is zoals die zich laat zien. Vaak is dat toch anders. Een huid laat vaak zijn gedrag zien, en dat is vaak stuurbaar, net als de mens zelf.

  Wij mensen kunnen gestuurd worden door klanken, want daar maken we woorden van. De huid kun je sturen met stoffen. Van die stoffen maken we crèmes of serums, maskers en peelingen. Eigenlijk hebben we de kennis om stoffen zó aan elkaar te laten binden, dat er voor elk type huid een goede verzorginglijn ontstaat. Zo kunnen we die kennis ook gebruiken als er problemen in de huid aanwezig zijn. Denk aan acne of een te snelle huidveroudering.
  Vaak is de mens zelf nog zo jong in zijn doen en laten en is diegene niet meer zo blij met de huid. Heel vaak wordt aangenomen dat het wel zo zal zijn omdat de moeder of vader dat ook had. Herkenbaar, maar zeker niet waar.
  Wij zijn eigenlijk de eerste generatie die de kennis heeft van een goede verzorging van de huid. Eigenlijk laten we de huid ‘sporten’. De weerstand van de huid en de conditie van de huid worden verbeterd, en hierdoor krijgt de huid een mooi aanzien.

  Je huid in balans
  Bij Schoonheidssalon Karin kijken we naar jouw huid en hoe we deze weer in balans kunnen brengen. Door middel van een huidanalyse kijken we naar de oorzaak van de problemen. Op basis van deze analyse en jouw wensten bepalen we welke behandeling er bij je huid past. Het snelste resultaat om je huid te verbeteren, is met een gezonde levensstijl, het gebruik van verzorgende producten en gezichts­behandelingen met de juiste werkstoffen.

  Gezichtsbehandeling
  Een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Karin ­bestaat uit de volgende stappen:
  – Reiniging. De huid wordt ontdaan van make-up en ander vuil. Dieptereiniging door middel van een peeling. De huid wordt ontdaan van de dode cellen en vuil uit de poriën. De peeling maakt de huid week en zorgt ervoor dat ­on­zuiverheden makkelijker worden verwijderd.
  – Uitduwen van onzuiverheden. Mee-eters, gerstekorrels en pukkeltjes worden hierbij verwijderd.
  – Massage van het gelaat, hals en schouders. Hierbij worden werkstoffen goed ingemasseerd en kun je lekker ontspannen. Afsluitend masker. Het masker zorgt ervoor dat de huid weer wordt afgesloten. Dit stimuleert ook de doorbloeding van de huid. Als de huid doorbloed raakt, kan die beter de werk- en voedingstoffen opnemen.
  – Verzorgende crème. Als afsluiting brengen we een crème aan op het gelaat, waardoor je met een aangenaam gevoel bij ons de deur uitloopt.
  – Make-up. Je kunt ervoor kiezen om opgemaakt te worden.

  Verschillende gezichtsbehandelingen
  De werkzame stoffen maken de behandeling persoonlijk en bijzonder. Deze worden uitgezocht na de beoordeling van de huid en naar de wensen van de klant. Zo is elke huid bijzonder voor ons en haalt de klant het meeste rendement uit de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply