Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Sporten op de bank!

  Je wilt best sporten. Graag zelfs! Maar doordat jij een aandoening hebt waarbij bewegen al snel pijn doet, is sporten lastig. Het lijkt erop dat je dan maar op de bank moet blijven zitten…

  Dat klopt, maar dan hebben we het niet over die luie plofbank in jouw woonkamer. Op één van de zeven verschillende bewegingsbanken van Balans2you breng jij je lichaam in beweging. Iedere bank heeft een eigen ritme en op de bank kun je allerlei oefeningen doen. Zo worden alle grote spiergroepen van het lichaam systematisch getraind. Als je twee keer per week een uur traint op de bewegingsbanken, dan word je een stuk fitter en soepeler. Je kunt zelf bepalen of je intensief of rustig wilt oefenen op de bank. Als je vermoeid raakt, dan blaas je even lekker uit en laat je de bewegingsbank het werk tijdelijk overnemen. Zo heb jij helemaal zelf in de hand hoe jij sport en ga je nooit over je (pijn-)grens heen!

  Warmte en vibraties
  Na een sportsessie op de bewegingsbank is het heerlijk om te ontspannen in de Vibrosaun. De combinatie van warmte en massage in dit apparaat zorgt ervoor dat jouw zenuwen een impuls krijgen om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te stimuleren. Helemaal als je last hebt van gewrichts- of spierklachten of reuma of fibromyalgie hebt, dan is de Vibrosaun een heerlijke weldaad. Je hoeft niets anders te doen dan lekker te liggen en de Vibrosaun doet de rest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply