Rate this post
 • Sporten in een prettige omgeving
  Rate this post

  Topsporters, hardlopers, andere gezellige sporters, oma’s, tieners, vrouwen met jonge kinderen, oudere kinderen, mensen met drukke banen en minder drukke banen, vrouwen die al fit zijn en vrouwen die dat vroeger waren en weer willen worden. Voor iedere vrouw is het belangrijk om aan ­krachttraining te doen, op haar eigen niveau, op een fijne manier.

  Veel vrouwen houden eigenlijk niet zo van sporten of fitness. Dat kan anders! Hoe kun je ervoor zorgen dat vrouwen wél met plezier trainen? Door jezelf te kunnen zijn, omringd te zijn met andere vrouwen met hetzelfde doel als jij en zo plezier te krijgen in bewegen. Je gaat je gezonder en fitter voelen in een prettige omgeving. En spiermassa opbouwen is belangrijk, zeker als jij vet wilt verbranden.

  Maak plezier
  Wat je beweegreden om te sporten ook is, bij hart for her werken we er samen aan. Hart for her is een ideale fitness formule, gebaseerd op het plezier dat bewegen, sport en/of fitness je kan geven. De prettige sfeer en niet onbelangrijk: het gezonde, fitte gevoel. Lekker in je vel, je goed voelen over jezelf, daar gaat het om bij hart for her. Onder begeleiding van je eigen personal trainer, die weet wat jou beweegt.

  Voedingsadvies
  Alleen bewegen is soms niet genoeg. Goede voeding is een belangrijke factor. Hart for her helpt je bij het vinden van die balans door het geven van voedingsadvies. Hart for her Leiderdorp is in juli 2016 officieel benoemd tot PowerSlim center. PowerSlim is geen dieet, maar een totaalconcept. Samen werken we aan een gezond voedingspatroon. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor beweging. Als je in balans bent, zit je lekker in je vel. Daarom werk je bij ons aan je gezondheid, je gewicht en je leefstijl. Want een gezonde leefstijl: wie wil dat nu niet?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply