Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sporten voor een slanker lichaam
  Rate this post

  Te zwaar? Geen energie? Zitten je kleren te strak en je buik in de weg? Je wilt er wel wat aan doen, maar de drempel is te hoog en daardoor stel je het uit… Veel vrouwen kennen dit probleem. Het uitstellen brengt alleen maar meer frustratie. Hierdoor wordt het emo-eten gevoed. En de cirkel is rond. Sporten is een goede manier om de cirkel te doorbreken.

  Fit4lady is gespecialiseerd in vrouwen. Sjoukje Westra, eigenaresse: ‘We bieden een kleinschalige fitnessclub waar geen ‘strakke-pakjes’-cultuur heerst.’ Een goede begeleiding is het belangrijkste bij Fit4lady; zo ook bij de dames die willen afvallen. Sjoukje Westra: ‘Afvallen is een proces. Vallen en opstaan is normaal bij het aanpassen van je leefstijl en dat vergt doorzettingsvermogen en geduld. Wij zijn er om de klant op het goede pad te houden en aan te moedigen.’

  Laagdrempelig
  De training is gemakkelijk te doen, er zijn geen wacht­tijden en je hoeft geen toestellen in te stellen. De training is ­efficiënt en duurt 30 minuten. Bij Fit4lady kun je werken aan meer energie en een sterker en weerbaarder lijf. Maar ook kun je bij Fit4lady gewicht verliezen.

  Fit4lady biedt een all-in pakket voor vrouwen die willen afvallen. Het programma bestaat uit fitness en voeding.

  Fitness
  Je sport 3 keer per week in je eigen tijd voor minimaal 2 maanden. Daarna kun je eventueel kiezen voor 2 keer per week. In 30 minuten wissel je kracht- en conditietraining af in een circuit en het is geheel onder begeleiding. Deze training is exclusief voor vrouwen.

  Voeding
  Bij Fit4lady houden we niet van shakes of uitzonderlijke diëten waarbij hele voedingsgroepen worden weggelaten. Wat we wel doen is kijken waar de problemen zitten en die aanpakken. Het belangrijkste is het variëren, op tijd eten en drinken en gezonde keuzes maken. Hiermee gaan we met je aan de slag.

  Slank en Fit-programma
  – samen het doel bepalen om gewicht te verliezen
  – 3 keer per week 30 minuten sporten
  – wekelijkse weegmomenten
  – maandelijkse meting centimeters, vetpercentage, BMI en dergelijke
  – voedingsadvies

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply