Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sporten zonder lidmaatschap
  Rate this post

  Bewegen! Iedereen zou het moeten doen, maar in werkelijkheid is het anders. Voor sommigen is de drempel te hoog om een sportschool te bezoeken, anderen hebben een stok achter de deur nodig, maar het kan ook zijn dat je sporten gewoon niet leuk vindt. Geen probleem! Ik ga ervoor zorgen dat je er plezier in gaat krijgen en het een onderdeel van je lifestyle wordt.

  – Hoe zou je het vinden om dat fantastische jurkje, dat je vorig jaar hebt gekocht en nu niet meer past, weer aan te kunnen?
  – En hoe gezellig zou het zijn als je gewoon kunt genieten van een wijntje samen met vriendinnen, zonder je schuldig hoeven te voelen over het aantal calorieën dat je binnenkrijgt?
  – En hoe geweldig zou je het vinden om je fitter en zelfverzekerder te voelen?

  Resetten
  Sporten bij RESET Sportclub is voor iedereen die zijn ­lichaam wilt ‘resetten’. RESET Sportclub staat voor doelgericht sporten onder professionele begeleiding en op afspraak, zodat jouw gestelde doelen worden behaald op een manier die bij je past. Het enige wat daarvoor nodig is, is jouw volledige 100% commitment. Ik garandeer je dan een volledige ‘reset’. Lukt het je tot nu toe niet alleen, dan is dit een mooi moment om jezelf eens af te vragen of je zó de zomer door wilt gaan of dat je tot actie overgaat. En juist daarom, nu de zomerperiode eraan komt, wil ik je van harte uitnodigen om eens kennis te komen maken met mijn sportclub. En wat is er leuker om dat samen met een vriend en/of vriendin te doen? Alleen mag uiteraard ook. En vind je binnen sporten niks? Dan pakken we toch gewoon onze materialen op en doen we de training buiten!

  8-weekse challenge
  De eerste reeks van de 8-weekse challenge was een groot succes; vandaar dat we starten met de tweede reeks. Je bepaalt zelf wanneer je wilt starten; je 8 weken gaan vanaf dat moment in. Tijdens deze 8 weken word je je bewuster van voeding en het belang van de juiste beweging. De eerste 2 weken zijn opstartweken en daarin bepalen we wat je gaat veranderen aan je huidige voedingspatroon. Daarna ga je 3 weken lang wat strenger op je voeding letten, en tot en met week 8 ga je in een voedingspatroon zitten dat je als het ware altijd kunt vasthouden. En geloof mij: je voelt je energieker, strakker en fitter dan ooit.
  Interesse? Mail naar info@resetsportclub.nl.

  12-weekse afslankcursus
  Velen zijn jou al voorgegaan en met groot succes. Deze cursus hoef je niet alleen te doen. Je sport tijdens deze cursus met andere deelnemers die ook willen af­slanken. Hierdoor werkt het motiverender dan wanneer je het op eigen houtje moet doen. Elke week word je gewogen en gemeten en krijg je je voedingslijsten, waarop precies staat wat je wanneer mag eten en hoeveel je mag eten. Ook zit er een boodschappenlijst bij inbegrepen, waardoor het voor jou nog gemakkelijker wordt. Zoals ik in het begin al zei: ik ga ervoor zorgen dat je plezier krijgt in bewegen / sporten en dat je je geweldig gaat voelen tijdens jouw reset. Ik ben er voor je! De cursus start donderdagavond 18 juni om 20.00 uur. Lukt het je nou niet om op die dag te starten, ben je tussendoor op vakantie, of wil je de cursus niet in een groep doen? Geen probleem: ook daar heb ik een oplossing voor. Vragen of interesse? Stuur me een mailtje en ik help je ‘resetten’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply