Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sportmassage: ook voor niet-sporters
  Rate this post

  Heb je last van spierpijn, een ‘vastzittende’ rug of vermoeide spieren? Denk dan eens aan een sportmassage! Die is er niet alleen voor sporters, maar ook voor niet-sporters.

  Sportmassage is gericht op jouw ‘bewegingsapparaat’. Een sportmasseur herkent signalen van overbelasting en kan je adviseren over je houding. Hij of zij geeft je stevige, doeltreffende massages die de doorbloeding van je spieren verbeteren. Daardoor komen de voedingsstoffen beter aan en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Gevolg: herstel en opbouw van je spierweefsel. Ook kun je er blessures mee helpen voorkomen.

  Voor een goede massage kun je terecht bij LOS Sportmassage. ‘LOS’ staat voor losse spieren. Voor loskomen wat jou beperkt in je (sport)prestaties en je fitter voelen. Maar ook voor alle drukte en stress even helemaal loslaten tijdens een heerlijke ontspanningsmassage. LOS biedt iedereen een massage op maat: sporters, harde werkers, multitaskers, levensgenieters, man en vrouw, jong en oud.

  Bij de eerste behandeling hoort altijd een kort, gratis kennismakingsgesprek. Daarin worden je gegevens vastgelegd, wordt gekeken naar je klacht en de mogelijke oorzaken. Indien nodig volgt een lichamelijk onderzoek. Dan wordt het actieplan opgesteld en is het tijd voor de eerste behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply