Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Spray tanning: slim alternatief voor zon en zonnebank
  4/4 - (1 stemmen)

  Aah jammer, de zomer is weer voorbij. Je bent  lekker op vakantie geweest en bent bruin terug­gekomen. Dat is je collega’s ook niet ontgaan:  ‘Wat heb jij een mooi kleurtje zeg!’ Zou het niet  geweldig zijn als je die bruine teint kunt houden, ook al is de zomerzon verdwenen?

  Natuurlijk denk je dan eerst aan de zonnebank. Maar je hebt dan een flink aantal sessies nodig om de gewenste kleur te krijgen, en je hebt vast ook wel eens gelezen dat het gebruik van de zonnebank niet zonder risico’s is. Het is veel verstandiger om te kiezen voor spray tan.  Voor spray tan kun je terecht in een schoonheidssalon die deze behandeling aanbiedt. Het is ideaal voor als je snel een bruin kleurtje wil hebben, voor een feestje, voor een bruiloft of voor een gala bijvoorbeeld. In een witte jurk zie je er dan veel beter uit! Je hoeft niet je hele lichaam te  laten behandelen; het is ook mogelijk om bijvoorbeeld  alleen je gezicht en decolleté te laten sprayen.

  Egaal bruine kleur
  Spray tanning gebeurt door middel van een speciale spray tanning-machine. Deze zorgt ervoor dat een tanningvloeistof verneveld op de huid wordt aangebracht. Het resultaat is een egaal bruine kleur die bij je past. De kleur wordt intenser als de uren verstrijken en bereikt een maximale intensiteit na 8 tot 24 uur. De kleur blijft 7 tot 10 dagen op je huid zitten. Voor een extra lang resultaat kun je tussen de 7e en 10e dag een nabehandeling laten doen. De kleurgradaties gaan vanaf 8%. Er wordt bekeken welk percentage het beste past bij je eigen huidskleur.

  Sunkissed look
  Spray tanning is ook een uitkomst als je gezondheid niet optimaal is en je het vervelend vindt dat je omgeving vindt dat je er ziek uitziet. Dan kan spray tan je direct een  ‘sunkissed look’ geven, zodat je beter overkomt!

  Hollywoodsterren én Bekende Nederlanders hebben spray tan lang geleden al ontdekt, maar het is geschikt voor iedereen. In 15 minuten kun je een prachtige teint hebben!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply