Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sprekende lippen, 24 uur per dag!
  Rate this post

  Lippen zijn er in alle maten, vormen, soorten en kleuren, en ze krijgen ontzettend veel te verduren, dus het is belangrijk om goed voor ze te zorgen. Vergeleken met onze andere lichaamsdelen vertonen lippen de meeste expressie. Wij helpen je graag om die vorm en kleur te krijgen die je verlangt, zodat je met een stralende mond kunt lachen!

  De kleur van je lippen wordt veroorzaakt door talloze kleine bloedvaatjes die vlak onder het oppervlak van de huid liggen. Daarom zijn lippen ook zo gevoelig. Naarmate we ouder worden, verandert de huid, ook die van onze lippen. De lippen worden valer van kleur en ook de vorm verandert.
  Er verschijnen lijntjes rond de lippen en ze worden dunner. Door middel van de modernste technieken creëren wij de perfecte lipkleur en vorm voor jou. Door permanente make-up toe te passen op de lippen, kunnen lippen er weer jeugdiger en voller uitzien. Lisa heeft een uitgebreide kleurlijn en gebruikt fijne, natuurlijke ­pigmenten voor een natuurlijke uitstraling. En het mooie is dat je die uitstraling ook hebt wanneer je ’s morgens uit bed stapt! Ook kan de vorm door middel van kleine correcties ­gelijkmatiger worden gemaakt. En de vorm wordt duidelijker.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply