fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hij springt er echt uit

  Ik wilde altijd al een tatoeage met een sleutel, als symbool voor de sleutel tot m’n hart. En ik wilde het begrip ‘wijsheid’ erbij hebben, uitgebeeld door een uil. Dat leek me een leuk idee.

  Personal Ink zit in Hattem, waar ik woon, dus ik daar eens naartoe gegaan. Ik heb wat voorbeelden aan Leo laten zien, en hij heeft er een mooi geheel van gemaakt. Mijn rug was de mooiste plek voor deze tatoeage, en hij is in zwart/wit gezet. Ik heb meer zwart-witte tatoeages, omdat ik dacht dat tatoeages in kleur na verloop van tijd vervagen. Maar dat is niet zo.

  Een paar maanden geleden heb ik op mijn linkerbovenarm een afbeelding met bloemen laten zetten, naar een voorbeeld in zwart-wit dat ik al jaren geleden gezien had op internet en dat me maar niet losliet. Een paar maanden geleden dacht ik: ‘Nu moet het dan ook maar eens gebeuren’, en ik ben weer naar Leo gegaan. Leo heeft een ontwerp gemaakt en heeft de afbeelding in kleur gezet, omdat hij me ervan had overtuigd dat dat mooier zou staan. En dat is ook zo: hij springt er echt uit. Ik ben er heel tevreden mee, en anderen geven me er ook complimenten over. De tekst die erbij staat, is ‘The love between mother and daughter is forever’.

  Leo bevalt me goed, en sinds de tattoo op m’n rug is hij mijn vaste tatoeërder. Het is altijd gezellig in de studio, en hij doet ook aan goede nazorg.

  Komende donderdag ben ik weer aan de beurt voor een volgende tatoeage. Als je er eenmaal één hebt laten zetten, is het hek van de dam. Het werkt verslavend. Dit keer wordt het een vrouwelijk doodshoofdje met rozen erbij…
  – Kim Bruggeman uit Hattem

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply