Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Sta eens stil…

  Je staat midden in het leven. Je hebt je gezin, je werk, je vrienden. Nadenken over de dood? Nee, dat doe je niet. Maar stel dat je ineens iets overkomt, wat dan? Sta eens stil bij de volgende punten…

  De kaart
  Dit is misschien wel één van de lastigste dingen van een uitvaart: de rouwkaart. Laat je helpen bij het maken van de rouwkaart zelf, of het uitbesteden van het drukwerk. En wil je een stijlvolle dankbetuigingskaart? Of een advertentie in een regionale of landelijke krant? Uitvaartzorg  Boerhaavelaan zorgt samen met jou voor de uitvoering hiervan.

  Klanken
  Muziek is iets persoonlijks. De één houdt van rock ‘n roll, terwijl de ander liever klassieke muziek opzet. Als er iets is wat emoties kan vertolken, dan is het wel muziek. Muziek kan het leven van de overledene weerspiegelen. En de gespeelde klanken tijdens de uitvaart kunnen het leven van iemand zowel vertellen als omlijsten. Fijne, grappige of verdrietige herinneringen komen naar boven. Wanneer je je uitvaart bij Uitvaartzorg Boerhaavelaan laat regelen, is er veel mogelijk op dit gebied. Jouw favoriete nummers kunnen gedraaid worden, maar er kan ook live gitaar gespeeld worden, en een organist kan de zaal vullen met muziek. Allemaal zoals jij het graag wilt.

  Verzekering
  Wist je dat alle verzekeraars wettelijk zijn verplicht om het bedrag waarvoor je verzekerd bent uit te keren, ook wanneer je kiest voor een andere uitvaartverzorger? Je hebt dus altijd de vrije keuze om voor een andere uitvaartverzorger te kiezen. Vaak bieden de grote maatschappijen een bepaalde korting als zij de uitvaart mogen uitvoeren. Maar de vraag is of je daardoor wel echt goedkoper uit bent. Vaak liggen de prijzen bij lokale uitvaartverzorgers al lager, waardoor deze kortingen overbodig zijn.

  Boeket
  Bloemen vormen een waardevolle toevoeging bij een uitvaart. Uitvaartzorg Boerhaavelaan heeft een vaste bloemist die jouw wensen goed kan verwoorden in een prachtig boeket. Hou je van eenvoudig, of juist sprekend? En wil je graag een bijpassend lint, of juist niet? Het stuk wordt volledig aangepast naar jouw wensen, waar jij je fijn bij voelt.

  Uitvaartzorg Boerhaavelaan,
  Stad en Ommeland
  ‘Het klopt, er zijn geen woorden voor! Mogen wij jou helpen bij het nadenken over het afscheid?’, aldus uitvaartverzorgster Joyce Nijholt van Uitvaartzorg Boerhaavelaan. ‘Ons uitvaartcentrum beschikt over verschillende faciliteiten om het afscheid op jouw manier in te richten.We hebben twee aula’s waar je kunt samenkomen met alle dierbaren, of juist de geborgenheid van onze huiskamer of rouwkamer. Daarnaast zijn wij bekend met veel locaties in de omgeving, waar wij een passende sfeer kunnen creëren. Dit kan zijn van dynamisch tot sereen, en in de stad of juist een natuurlijke omgeving’.

  Met de persoonlijke benadering van Uitvaartzorg Boerhaavelaan wordt elke uitvaart ook écht een persoonlijke gebeurtenis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply