Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sta eens wat vaker stil bij je voeten
  Rate this post

  De zomer is weer ten einde en iedereen gaat weer denken aan sporten. Wat voor invloed heeft dit op je voeten?

  We weten het allemaal: zonder onze voeten kunnen we bijna niks. Deze hebben we nodig om te bewegen. Denk aan lopen, fietsen, dansen, hardlopen, staan enzovoort. Dus waarom zouden we dan geen rekening houden bij bijvoorbeeld het beoefenen van een sport wat het kan doen met je voeten? De medisch pedicure kan je verschillende manieren advies geven over jouw voeten. Uiteraard kun je er ook terecht voor een heerlijke verwennerij van de voeten. Wees zuinig op je voeten. Je hebt maar één paar!

  Hier enkele nuttige tips die jou kunnen helpen om goede voeten te blijven behouden.
  • Waar je ook naartoe gaat (een feestje, sport of je werk): zorg dat je goede schoenen hebt die geschikt zijn voor jouw voeten. Het dragen van te krappe schoenen kan bijdragen aan eeltvorming op de randen van de grote teen, maar ook een eksteroog (likdoorn).
  • Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld te gaan hardlopen, ga dan naar een winkel waarbij ze je voeten opmeten en een goed schoenadvies kunnen geven. Dit voorkomt veel blessures.
  • Knip de nagels niet scheef, en ook al is dat nagelpuntje zó vervelend en doet het zeer: zo voorkom je dat je last krijgt van ingroeiende nagels.
  • Last van een geïrriteerde nagel? Gebruik Biotex, of zelfs nog beter: zeezout uit de Dode Zee.
  • Smeer je voeten goed in met een voetencrème die geschikt is voor jouw voeten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply