Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • ‘Ik sta nooit meer als een natgeregende panda op de foto!’

    Als ik op Instagram en Facebook keek naar al die mooie vakantiefoto’s van anderen, dan voelde ik een steek van lichte jaloezie. Hoe kon het dat al die vrouwen met perfect zittende make-up in de zee of op het strand poseerden, maar dat ik er op elk zomers vakantiekiekje er als een natgeregende panda uitzag? En nee, dit is zeker niet overdreven uitgedrukt!

    In de zomer liep mijn zorgvuldig aangebrachte make-up regelmatig uit tot onder mijn wangen. Naast mijn ogen werkte ik mijn lippen en wenkbrauwen ook altijd bij, maar met die zomerse hitte had dat natuurlijk ook weinig zin. Binnen no-time zat het ergens halverwege mijn gezicht. Charming… Daarbij wilde ik op vakantie volop kunnen genieten, en niet steeds te hoeven sjouwen met mijn make-uptas. Na acht jaar van onflatteuze vakantiefoto’s besloot ik de koe bij de horens te vatten. Ook al vond ik het spannend, permanente make-up was mijn volgende stap! Het leek me heerlijk: nooit meer zorgen over of mijn wenkbrauwen na het bijtekenen te donker, te licht of ongelijk zijn, maar gewoon áltijd mooie en volle wenkbrauwen. Na een zoektocht naar een goede PMU-expert kwam ik bij All in 1 Beauty uit. Het was niet alleen erg gezellig bij Loes, het resultaat mag er ook wezen! Ik was best nerveus voor de behandeling, maar Loes stelde me gerust. Na een uitgebreid persoonlijk advies en het voortekenen van mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen, gingen we aan de slag. De behandeling viel me erg mee: ik was een beetje bang dat het pijn zou doen, maar ik heb geen pijn ervaren. Ik ben heel tevreden over hoe Ali mijn permanente wenkbrauwen heeft gedaan. Inmiddels heb ik al veel complimenten gekregen. Mijn vriendinnen moesten goed kijken om te zien dat ze niet ‘echt’ waren. Zelf ben ik er ook blij mee. Het is echt ideaal! Zonder make-up op mijn gezicht heb ik echt een blotebillengezicht. Maar met mijn altijd goed zittende eyeliner en wenkbrauwen durf ik mezelf ook zonder make-up te vertonen. Bovendien bespaar ik nu veel tijd. Als ik wakker word, dan kan ik zo mijn bed uitrollen, in mijn kleding schieten en de deur uitgaan. En ja, volgens mij heb ik hét geheim voor mooie vakantiefoto’s gevonden. Inmiddels sta ik niet meer met uitgesmeerde make-up op de foto, maar heb ik een frisse en open blik. Dus overweeg je om ook permanente make-up te laten doen, dan bij je bij All in 1 Beauty aan het goede adres! Nanda

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply