Rate this post
 • Stabiel & onafhankelijk
  Rate this post

  Wat een fijn gevoel: stabiel & onafhankelijk. Dat is ook mijn motto! Ik ben ervóór dat elke vrouw dit is. Het geeft je zelfvertrouwen.

  Ik ben Rochelle Ribbink, en ik heb mijn eigen ­onderneming als Budgetcoach & Budgetbeheerder. Ik bied hulp en ­ondersteuning om weer stabiel te worden en te blijven in het leven. Ik richt me op elke doelgroep, leeftijdscategorie en cultuur, en ben ervan overtuigd dat iedereen die hulp nodig heeft, hulp verdient. ‘Budgetbeheer’ betekent niet altijd dat iemand schulden heeft: het kan ook komen door een tekort aan inzicht, of door ziekte.

  Ouderen
  Ik heb de kennis om met dementerende ouderen om te gaan. Ook zij staan er soms alleen voor en hebben een persoon nodig die onbewust de situatie in de hand houd wanneer zij dat niet meer kunnen. Ook kiest familie hier regelmatig voor. Het is soms een hele klus om dit naast je dagelijks leven nog te onderhouden voor iemand en ­daarnaast met de ziekte om te gaan.

  Regie
  Ik noem mezelf ‘uniek’: ik ben jong en heb kennis van ziektebeelden, cliënten voelen zich welkom en ik geef hen een gelijkwaardig gevoel. Ik maak de belofte om hen financiële vrijheid te geven. We zijn een team; we doen het samen, maar de cliënt moet de regie blijven voelen wanneer dit kan. Er is geen schaamte, maar ik vind wel dat iedereen moet leren van gemaakte keuzes, en daar help ik graag bij.

  Vertrouwen
  Toen ik mijn onderneming begon, kreeg ik veel positieve reacties, maar ook een aantal negatieve reacties. Schulden of hulp vragen bij de financiële situatie zijn helaas nog steeds een taboe. Ik weet dat het een grote stap is om hulp te vragen; vooral omdat het zo persoonlijk is. Ik vind dan ook dat er tussen mij en mijn cliënten vertrouwen moet zijn. We luisteren naar elkaar en koppelen bepaalde beslissingen ook terug naar elkaar, wanneer dat mogelijk is.
  Ik richt me ook op jongeren. Zij zoeken de juiste weg tussen leuke activiteiten en sparen. Ik wil cliënten laten zien wat echt belangrijk is, en helpen om ambities waar te maken, want zij tellen ook mee in de maatschappij.

  Wanneer je hiervoor kiest, maken we een afspraak en gaan we kijken wat het doel is. We zullen dan de komende tijd veel contact hebben, en regelmatig een afspraak hebben.

  Geloof in jezelf en denk positief!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply