Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stamcelactivatie voor mooie, volle wenkbrauwen
  Rate this post

  Je herkent het misschien wel. Als je ouder wordt, verlies je steeds meer wenkbrauwharen, en de haren die je overhoudt, worden stug, of grijs. Zou het niet geweldig zijn als je weer de wenkbrauwen had van toen je een jaar of 20 was? Dat kan! Met stamcelactivatie krijg je weer mooie wenkbrauwen.

  Met stamcelactivatie, een nog vrij nieuwe behandeling, zet je de klok als het ware een flink aantal jaren terug, naar de tijd dat je mooie, volle wenkbrauwen had. Hoe werkt het? Het haarzakje wordt met een dunne naald geopend en gevuld met een cocktail die de al in de huid aanwezige stamcel activeert. Het haarzakje wordt als het ware ‘wakker gemaakt’, zodat er weer haarworteltjes ontwikkelen. Deze hebben dan dezelfde kleur als vroeger.

  Resultaat bijhouden
  Doorgaans zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig, met tussen­pozen van een maand, en dan blijven de haren nog zo’n 5 maanden doorgroeien tot het uiteindelijke resultaat is bereikt. Je moet het resultaat trouwens wel dagelijks bij­houden met een lotion. Vergelijk het met een plantje: dat moet je ook van voeding blijven voorzien.
  De methode is geschikt voor vrouwen die, als gevolg van te vaak epileren, te maken hebben met haartjes die niet meer terug willen groeien. Verder kunnen, naast vrouwen, ook mannen geholpen worden met stamcelactivatie.

  Combinatie met permanente make-up
  Stamcelactivatie werkt alleen op plaatsen waar ooit haren hebben gegroeid. Deze techniek is ook prachtig op ‘verouderde’ permanente make-up! Je kunt, om het mooiste effect te bereiken, stamcelactivatie eventueel ook combineren met permanente make-up of wenkbrauwextensions. Hierbij worden wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd tussen de bestaande haren of worden er ‘nephaartjes’ bijgezet. Zo krijg je weer een prachtige gezichtsuitdrukking!

  E-mail voor meer informatie, of bel voor een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply