Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stap in je toekomst
  Rate this post

  Op zoek naar professionele en betrouwbare kinderopvang waar uw kind zich écht thuisvoelt? Op onze locaties is altijd wel iets te beleven. We zorgen ervoor dat het uw zoon of dochter aan niets ontbreekt. Zo kunt u met een gerust hart uw kind aan ons toevertrouwen.

  Bij Kinderopvang Skar krijgen kinderen de ruimte om de wereld op hun eigen manier te verkennen. Uw baby krijgt bij ons alle geborgenheid, veiligheid en aandacht die hij of zij nodig heeft. Is uw zoon of dochter wat ouder? Dan zorgen we voor leuke en veelzijdige activiteiten, zodat uw kind zich met plezier ontwikkelt. Onze groepen sluiten aan bij de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen.

  Ontwikkelingsgericht
  Bij ons ontwikkelen kinderen al jong sociale vaardigheden: respect voor elkaar, op je beurt wachten, samen delen én plezier maken met vriendjes. Het hoort allemaal bij Kinderopvang Skar. In alle groepen voor 0- tot 4-jarigen werken we ontwikkelingsgericht. Hiervoor gebruiken we de Voor- en Vroegschoolse Educatie methode Uk & Puk. Binnen aansprekende thema’s als ‘Oef, wat warm!’, ‘Hatsjoe!’ en ‘Eet smakelijk!’ doen we allerlei leuke, leerzame activiteiten.
  Zo ontwikkelt uw kind zich spelenderwijs en is de overstap naar de basisschool straks gemakkelijk te maken.

  In vertrouwde handen
  We werken met een eigen pedagogisch adviseur en goed opgeleide pedagogisch medewerkers, die we doorlopend bijscholen. Via ons Kind-Volg-Systeem volgen zij de ontwikkeling van uw kind op de voet. In het eerste levensjaar van uw baby houden we een babyboekje bij. Zo kunt u op uw gemak nalezen, hoe de dag van uw kind is verlopen. Elk half jaar kijkt de mentor van uw kind samen met u naar de ontwikkeling van uw zoon of dochter.

  Actieve club
  Ook als kinderen wat ouder zijn, hoeven zij zich bij ons geen moment te vervelen. Bij de buitenschoolse opvang (bso) organiseren we activiteiten op het gebied van sport, ­cultuur, natuur, techniek en multimedia. Hierdoor kan uw kind zich breed ontwikkelen. Niet alleen is er veel aandacht voor buitenspelen in grote natuurlijke ruimten, ook houden we een voetbal- en musicaldriedaagse en verschillende workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop kleuterdans, djembé, graffiti, breakdance en creatief met afval.

  Altijd flexibel
  Wij vinden het belangrijk dat onze diensten goed ­aansluiten bij uw thuissituatie. Daarom bieden wij naast reguliere ­opvang ook flexibele opvang. U legt dan per maand het aantal dagdelen vast. Zo bent u bij het indelen van uw weken altijd flexibel. Bovendien kunt u bij de reguliere dagopvang gebruikmaken van een bijzonder flexibele ruilservice. Is uw kind ziek of heeft u om een andere reden de geplande dagdelen niet nodig? Dan kunt u deze op een later tijdstip inplannen. Heeft u alleen opvang tijdens de vakanties nodig? Ook dat is mogelijk!

  Kwaliteit en samenwerking
  Ons HKZ-certificaat garandeert u een hoge kwaliteit. Ook werken we samen met zorg- en onderwijsinstellingen. Zo zorgt de mentor van uw kind voor een overdracht
  naar de basisschool.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply