fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stap voor stap verzorgd

  Je houdt ervan om jezelf te verzorgen. Je doucht dagelijks, combineert graag leuke kledingstukken met elkaar en je make-up en kapsel zijn altijd tip-top in orde. Maar waar blijven jouw voeten in dit verhaal? Die arme, trouwe onderdanen moeten nogal eens het onderspit delven en worden vergeten in de beautyroutine.

  Nu het zomer is en je vaak open schoenen draagt, wil je korte metten maken met die droge voeten en lelijke nagels. Jouw voeten verdienen aandacht, verzorging, begrip en een hip nagellakje. En wel nu!

  Pedicure to the rescue
  De pedicure weet precies hoe ze jouw voeten weer verzorgd en verleidelijk kan maken. Bij een algemene behandeling verwijdert ze eelt en behandelt ze eventuele ingroeiende nagels, likdoorns en schimmelnagels. Vervolgens knipt, freest en polijst ze de nagels en als je wilt, krijg je ook nog een hip lakje waarmee je straalt in open schoenen. Een extra voet- of onderbeenmassage zorgt voor een totale ontspanningservaring waarna je op wolkjes de praktijk verlaat.

  Medische verzorging
  Voeten zijn gevoelige ledematen die vatbaar zijn voor aandoeningen. Helemaal als je diabetes, reuma of een neurologische aandoening hebt, is het belangrijk om geregeld de pedicure te bezoeken. Zij is degene die jouw voeten geregeld ziet en veranderingen of problemen kan signaleren en behandelen. Ook kan ze je advies geven over hoe je tussen de behandelingen in je voeten optimaal verzorgt en welke schoenen je het beste kunt dragen. Bij de pedicure zijn jouw voeten in goede handen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply