fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Stap uit die rookwolk!

    Even een sigaretje opsteken bij het wakker worden, in de koffiepauze, na het eten of tijdens een frisse wandeling. Roken is zó verweven in jouw dagelijkse leven dat het bijna onmogelijk lijkt om ermee te stoppen. Misschien ben je zelfs bang dat je iets gaat missen als je niet meer rookt. Maar heb je er wel eens over nagedacht wat het je allemaal oplevert?

    Het antwoord is heel simpel: veel! Als je niet meer rookt, loop je een stuk minder gezondheidsrisico’s. Ook bespaar je geld en tijd. Bovendien ruik en proef je meer en heb je niet langer last van die penetrante rookgeur in je adem, kleding en huis. Maar wat nog veel belangrijker is: je bent geen slaaf meer van je sigaret. Jíj bepaalt voortaan en dat voelt enorm vrij! Voldoende redenen om te stoppen dus en dat hoef je niet alleen te doen. Want misschien weet je uit ervaring wel dat stoppen én dat volhouden heel lastig kunnen zijn.

    Samen met Stoppen met Roken-coach Yvonne van Loosbroek ga je aan de slag om deze vervelende verslaving te overwinnen. Zij gebruikt de effectieve ‘Optimale Interventie Strategie’ en begeleidt je persoonlijk een jaar lang bij het stoppen met roken en het volhouden daarvan. Je start met een uitgebreid intakegesprek waarbij jullie kijken hoe afhankelijk je bent van nicotine en in welke situaties je gewend bent om te roken. Je krijgt informatie over verslavingsgedrag in het algemeen en je begrijpt wat de oorzaken van een rookverslaving zijn. Vervolgens gaan jullie samen een persoonlijk stopplan maken. Je leert omgaan met ontwenningsverschijnselen en valkuilen en leert hoe je terugval kunt voorkomen. Uiteindelijk ga je rookvrij door het leven en dat lucht enorm op!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply