Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stap uit je comfortzone (die ken je al)!

  Je wilt op een nieuwe manier naar jezelf kijken. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en handelingsmogelijkheden die je verder helpen je doel te bereiken?

  Je voelt dat je klaar bent om jouw eigen ontwikkeling ter hand te nemen en vanuit persoonlijke kracht sturing te geven aan je leven. Het kan best lastig zijn om uit je comfortzone te stappen en te experimenteren. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Met een professionele coach als klankbord werk je aan je eigen (talent)ontwikkeling.

  Leid je eigen leven
  Hoe krijg je jezelf in de richting die je wilt gaan? Je eigen koers varen en die ook écht willen gaan, vraagt visie, moed en doorzettingsvermogen. Het zal misschien voelen als een sprong in het diepe, maar het is de moeite waard om deze sprong te wagen. Ben jij er klaar voor? Dan kan 2Bloom je hierbij helpen.

  Werk én privé
  Inge Molin is coach en trainer. Ze is onder andere gespecialiseerd in individuele coaching. Ook traint en coacht ze teams én geeft ze NLP-trainingen. Inge vertelt: ‘Individuele coaching is bedoeld voor het onderzoeken van vragen van persoonlijke en werkgerelateerde aard. Er zijn gebeurtenissen in je leven en werk waar je geen grip op krijgt door uitsluitend te analyseren en de feiten op een rijtje te zetten. Ook al leef je volgens jouw normen en waarden, je voelt je niet gelukkig en prettig. Om tevredenheid en vervulling te ervaren, is het van belang een verandering in je innerlijke houding aan te nemen en dat je zelf de regie hierin neemt. Ook werkgerelateerde kwesties als onenigheid met een collega of in een team komen aan bod. Dit doe ik door te kijken naar de onzichtbare onderstroom die van invloed is op het handelen en functioneren van individuen en teams. Zo breng ik op een diepere laag inzicht in wat er speelt. Er komt beweging.’

  Onbewuste patronen
  ‘Meestal zijn het onbewuste (familie)patronen of onderliggende emoties die ervoor zorgen dat je niet vanuit je authentieke zelf communiceert en handelt. Tijdens het traject gaan we hier, na een uitgebreid intakegesprek, mee aan de slag. Door ondersteuning, begeleiding en het formuleren van concrete doelstellingen helpt coaching je met het ontdekken van je drijfveren, gedragsvoorkeuren en focus. Ik ga altijd uit van jouw eigen kracht en persoonlijkheid. Jouw beste versie zit al in je.’

  ‘Diep geraakt’
  Het visueel maken van waar ik sta heeft me diep geraakt. Tijdens de gesprekken zijn er meerdere zaken bij mij binnengekomen. Het is fijn om stapjes vooruit te maken.
  – Anonieme deelneemster individuele coaching

  ‘Als persoon en als team gegroeid’
  Inge is een zeer motiverende en gedreven coach. Ze geeft training op maat en dat is zeer waardevol. De trainingen die wij als team hebben gevolgd, hebben ertoe bijgedragen dat we als persoon, maar ook in teamverband zijn gegroeid. De stof die je leert is goed in de praktijk uit te voeren en dat is zeer prettig. Om bewustwording te houden, maken we nog steeds gebruik van de terugkomdagen die Inge wederom succesvol organiseert.
  – D. Vrijman (teamleider Envida)

  Aan de slag met NLP
  Inge geeft ook trainingen op het gebied van NLP. Dit principe, neurolinguïstisch programmeren, gaat uit van de manier waarop jij de wereld om je heen waarneemt en hoe jij hierop reageert. De methode zal je helpen om beter te communiceren met jezelf en de buitenwereld. Je volgt een NLP-opleiding om inzicht te krijgen in de manier waarop je het leven ervaart en veel belangrijker: hoe je deze ervaring kunt beïnvloeden. Je ontwikkelt meer zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Je gaat meer leven vanuit je persoonlijke kracht! Inge geeft de training in teamverband of individueel (open inschrijving). NLP is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke effectiviteit, ontwikkeling en effectieve communicatie.

  2Bloom in het kort

  Individuele Coaching
  – eerst luisteren, zonder oordeel
  – gratis kennismaken
  – familiesysteem expert

  Teams en Organisaties
  – alleen kom je ver, samen kom je verder
  – maatwerk en teamcoaching

  NLP Opleidingen
  – kleinschalig en groots
  – intens en mooi
  – praktisch en toepasbaar

  DISC-profiel
  – persoonlijke stijlanalyse
  – meer zelfkennis
  – inzicht in voorkeursgedrag

  Familie- en organisatieopstellingen
  – workshops
  – voor het oplossen van vraagstukken

  Wist je dat…
  coachingsconsulten gedeeltelijk worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply