Rate this post
 • Een stap vooruit. Kijk jij ook al naar de lente?
  Rate this post

  Op het moment dat je dit leest, zit je wellicht behaaglijk binnen met lekker, ­warme pantoffels aan je voet. Of wellicht maak je een lekkere boswandeling,  met stevige stampers, en geniet je van een winters tafereel. Wat je ook doet, waar je ook bent: het winterseizoen maakt straks weer plaats voor de lente en de ­zomer, en daar passen die warme pantoffels en zware stampers natuurlijk niet bij.

  Sneak preview – voorjaar / zomer 2018  Om je alvast lekker te maken, vind je op deze pagina een kleine preview van wat je kunt verwachten op schoenen- en sandalengebied; genoeg om je hopelijk te prikkelen de schoenenwinkel te bezoeken en een paar lekkere lentestappers uit te zoeken. Of alvast zo’n vrolijke sandaal!

  Nieuwe trend: de instapper  (loafer, mocassin)
  De sneaker is niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Het is een blijvertje en dat is niet voor niets: comfortabel en sportief lopen past bij uitstek bij dit type schoen. In het voorjaar van 2018 is er echter ook weer een trend naar nette en sportieve instappertjes. Plat of met een klein hakje: ze komen eraan! Er wordt veel verwacht van deze trend, dus mocht je al een paar goeie sneakers hebben en denken: ‘Goh, weer even wat anders’, dan is dit ­wellicht iets voor jou!

  De übersneaker: ultradikke zool
  Tja, kan een sneaker nog anders? Jawel, want de übersneaker met ultradikke zool doet zijn intrede. Als je nú nog iets voelt van de ondergrond, dan moet je het sprookje van de prinses op de erwt  nog eens lezen…

  Een feestje aan de voeten:  vrolijke sandalen
  Je moet nog even wachten op de zomer als je dit leest, maar dat is het wel waard. Sandaaltjes in vrolijke kleuren. Je voeten gaan spontaan een feestje vieren. Feest even mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply