Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ills Lessons in Lingerie
  Rate this post

  Een nieuw jaar, een nieuwe start. Heb jij ook zo’n zin om het dit keer eens allemaal anders te doen? Dit jaar gaat jouw goede voornemen om meer te gaan sporten wél slagen. Aan de belangrijkste kledingsstukken zal het in ieder geval niet liggen!

  Sporten
  Om lekker en onbezorgd te kunnen sporten, is een goede sport-bh onontbeerlijk. Natuurlijk kun je ook een gewone bh dragen, maar bedenk je jezelf daarmee wel een groot stuk comfort ontzegt. Daarnaast is het ook niet bevorderlijk voor de huidstructuur van je borsten. De huid kan erdoor uitrekken, waardoor je borsten kunnen gaan hangen. Met een goede sport-bh kun je deze ongemakken voorkomen.

  Badmode
  Zwemmen is heel gezond en een prima keus als je hebt besloten om meer te gaan bewegen. Vanaf begin februari is de nieuwste badmode alweer in de winkel te vinden. Kom snel zodat jij nog alle keus hebt in de nieuwste swimwear. Deze zomer is het badpak een hot item. Kleed je helemaal in stijl met bijpassende items zoals slippertjes, pareo’s, jurkjes en nog veel meer moois.

  Helemaal zen
  Is al dat geren en gezwem niets voor jou? Probeer dan eens yoga; een heel fijne manier om fit te blijven. Bij ills Lingerie vind je een groot assortiment relaxkleding die heel geschikt is om te dragen tijdens het doen van je oefeningen.

  De juiste maat
  Wist je dat maar liefst 75% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? De kans is dus aanzienlijk dat jij ook tot die groep behoort. Maak een goede start door nu eens de goede maat op te laten meten. Zo’n nieuwe maat zal in het begin misschien even wennen zijn, maar je zult al snel merken dat je eventuele klachten aan nek, schouder of hoofd snel zullen verdwijnen. Het komt ook je figuur ten goede. Je beweegt gemakkelijker en voelt je zelfverzekerder. Wie wil dat nou niet?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply