Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Start met een opgeruimde kledingkast!
  Rate this post

  Je hebt een kast vol met kleding, maar als je er ’s ochtends voor staat, weet je niet wat je aan moet doen. En toch wil je snel een passende outfit kunnen pakken die past bij wat je gaat doen. Met een garderobecheck lukt je dat in het vervolg!

  Wist je dat veel vrouwen ongeveer een kwart dragen van wat ze in de kast hebben hangen? Dat is toch zonde… Met verschillende kledingstukken kun je meestal meer combineren dan je dacht.
  Door mijn kennis en jarenlange ervaring met kleding en kleur kan ik je adviezen geven die je helpen bij het combineren van kleding die je al hebt en bij het kopen van nieuwe kleding. Als je weet welke combinaties jou op je best laten uitkomen, ‘herontdek’ je je eerder gekochte kleding en hoef je veel minder weg te gooien. Een garderobecheck geeft je overzicht en het scheelt je bovendien tijd en ook nog eens geld, omdat je veel meer mogelijkheden in je kast hebt hangen dan je dacht. Na de garderobecheck krijg je van mij een overzicht in de vorm van een lookbook of in een app. Zo word je weer op slag vrolijk als je voor je kast staat en kun je moeiteloos uit verschillende combinaties kiezen!
  Ben je nieuwsgierig naar wat een garderobecheck voor jou kan opleveren? Neem dan contact met me op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply