Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Steel de show
  Rate this post

  Anti-aging op zijn best, met dit unieke 3-stappenplan:

  Stap 1: EGALISEREN
  De huid wordt mechanisch, met behulp van steriele ­microkristallen, veilig ontdaan van de bovenste, dode ­huidcellenlaag, wat resulteert in een gladde, egale huid. Nieuwe, jonge cellen worden gevormd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en collageen wordt aangemaakt, waardoor versteviging optreedt. Zeker na deze behandeling is je huid zeer ontvankelijk voor aanvullende, effectieve behandelmethodes en een verdere opname van prachtige actieve werkstoffen.

  Stap2: VERSTEVIGEN
  Dit is onze meest aanbevolen, pijnloze vervolgbehandeling voor het nóg beter verstevigen van de huid. Venus Freeze combineert radiofrequentie en magnetische pulsen. Het unieke aan deze technologie is de aanmaak van nieuwe fibroblasten (cellen die collageen maken en de huid verstevigen) en bloedvaatjes. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de aanvoer van voedingsstoffen, zuurstof en de functie van de huidcellen. Deze biologische effecten leiden tot een betere teint, textuur en het uiterlijk van de huid. Dit geeft zichtbaar resultaat.

  Stap 3: HYDRATEREN
  Met de Intraceuticals infusion worden 100% zuiver zuurstof, hyaluronzuur en een serum pijnloos en onder druk aan de huid toegevoegd. Vooral vitamine C is rijkelijk in het serum aanwezig, want deze speelt samen met het hyaluronzuur een belangrijke rol bij de aanmaak van nieuw collageen. Na de microdermabrasiebehandeling en de warmte van de Venus Freeze is je huid zeer ontvankelijk voor de opname van alle effectieve en opbouwende stoffen die in de zuurstofbehandeling zitten. In slechts 20 minuten wordt de diepste laag van de bovenste huidcellenlaag bereikt en vanaf daar zorgt de infusion voor een direct zichtbare, spectaculaire verstrakking en hydratatie van je huid!

  Boek nu en ontdek ook het geheim van dit ongeëvenaarde resultaat! Door de combinatie van deze 3 ­behandelingen bereik je het mooiste voor je huid. Het resultaat van 1 behandeling is maximaal een week lang zichtbaar. In kuurverband (6-8 keer) met nabehandelingen om de 4 tot 12 weken, versterkt het collageen zich optimaal, waardoor de huid er jaren jonger uitziet en blijft uitzien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply