Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sterker uit een vervelende periode komen
  Rate this post

  In het leven van een mens kunnen bepaalde gebeurtenissen voorkomen die zodanig ingrijpend zijn, dat deze moeilijk of niet te verwerken zijn. De meeste mensen gaan goed met het verwerkingsproces om, maar dat lukt niet bij iedereen. Het kan leiden tot klachten die je dagelijkse leven in de weg gaan zitten.

  Deze onverwerkte gebeurtenis, ‘het trauma’, beïnvloedt je functioneren in je gezin, in een relatie, op het werk of in de maatschappij op een negatieve manier. Nachtmerries en angstige beelden van deze schokkende gebeurtenis blijven terugkomen. Ook kun je te maken krijgen met een vorm van posttraumatische stress-stoornis (PTSS), die gepaard gaat met schrik- en vermijdingsreacties. Ik help volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar met het verwerken van hun trauma en maak onder andere gebruik van EMDR-protocollen. Eye Movement Desensitization and Reprocessing is een snelle en simpele methode en helpt op een zachtaardige manier je hersenen op gang om het nare stukje verleden uit je systeem te krijgen.

  Loslaten wat zwaarte geeft
  Als hoogsensitief persoon, ook wel ‘HSP’er’ genoemd, absorbeer je versterkt prikkels die dagelijks op je afkomen uit onder andere geluid, licht, geur, emoties, gesprekken en het nieuws. Ook ben je gevoeliger voor emoties, kritiek en onrecht en trek je je de negatieve dingen in het leven meer aan dan een ander. Met effectieve technieken kan ik je helpen te leren hoe je jouw zwaartes in je leven lichter kan maken.

  NewSkoolCoaching®
  Onder de geregistreerde merknaam NewSkoolCoaching® coach ik jongeren en volwassenen op een actieve en nuchtere manier die niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Van creatief bezig zijn tot sporten, van samen naar het uitzendbureau tot een dag(deel) op pad naar waar dan ook. Van klassieke behandelmethoden tot samen sociale angsten aangaan en trauma’s verwerken: alles is mogelijk met NewSkool­Coaching®. Hier hebben we het niet over achter een bureau zitten praten met elkaar voor een uurtje. We gaan samen de uitdaging aan of samen die drempel over die nog net even te hoog is om alleen te nemen. Dit is echt maatwerk. Met NewSkoolCoaching® sta je er nooit alleen voor!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply