Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Sterre
  Rate this post

  Ik mocht al eens eerder met Sterre samenwerken, dus ik wist wie ik voor de camera zou hebben, toen haar moeder me belde en mij vroeg om haar dochter weer te fotograferen. Ze is een prachtige en prettige jongedame om mee samen te werken. En hoezeer zij ook probeert haar gevoelens te verbergen, haar ogen vertellen me precies hoe het zit.

  Sterre is pas 15 jaar en staat aan het begin van haar leven, maar is ook best onzeker over haar voorkomen. Gelukkig weet ze uit ervaring met haar vorige shoot dat ze ook mooi kan zijn.

  In tegenstelling tot de vorige keer, hadden we nu bij haar thuis afgesproken. Een fotoshoot op locatie dus. Weer eens wat anders en erg leuk. En hoewel Sterre zelf erg twijfelde aan de locatie waar we zouden gaan fotograferen, namelijk in hun nieuwe huis dat volledig in puin lag, zag ik het als een uitdaging om er iets moois van te maken. Want een ‘tijdelijke’ bouwval heeft ook zo zijn charme.

  Ondanks haar onzekerheden, vond ze het toch weer erg leuk om met mij samen te werken. Wat ze vooral fijn vond, was dat ze zelf ook dingen mocht bepalen en dat ik zo begripvol was. Het poseren voor de camera heeft haar zoveel zelfvertrouwen gegeven, dat ze zich tegenwoordig beschikbaar stelt voor modellenwerk! Ze is dan ook van mening dat andere jongeren met een laag zelfbeeld zo’n ervaring moeten hebben.

  Katja

  Own who you are
  Mogen zijn wie je bent. Dát is hoe Katja Diroen jou het liefst op de foto zet. ‘Ik richt me met mijn fotografie voornamelijk op vrouwen. We dragen zo vaak een masker en doen ons naar de buitenwereld anders voor dan wie we zijn. Maar hóé zou het zijn als je dat masker afgooit? Je je kwetsbaarheid laat zien? Met mijn fotografie wil ik bijdragen aan een eerlijke maatschappij waarin jij mag zijn wie je écht bent. Zonder masker. Puur en zonder opsmuk. Prachtig!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply