Rate this post
 • Stickers tegen pijn
  Rate this post

  Heb je last van chronische pijn, gebrek aan energie en/of slaapproblemen? Powerstrips (of ‘pijnstickers’) zijn een revolutionaire ontdekking die pijn op een natuurlijke wijze zeer effectief tegengaan. Gebruikers ervan, waaronder topsporters, ervaren tevens positieve effecten op hun stemming en algehele welzijn.

  PowerStrips™ zijn ontwikkeld door dr. Minsu Kim, werkzaam aan het University Institute of Engineering and Technology of the Future in Zuid-Korea.
  PowerStrips™ hebben een positief effect op onder meer spataderen, acne, eczeem en andere huidproblemen. Ze kunnen chronische pijn doen afnemen en soms zelfs doen verdwijnen, in veel gevallen al na 15 minuten.
  PowerStrips™ bestaan uit twee lagen. De buitenkant bevat germanium en maakt geen direct contact met de huid. De binnenkant, die op de huid plakt, bevat Rode Koreaanse Ginseng en marine fytoplankton.

  De pijnstrips bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen. De buitenste laag van de PowerStrips™ bevat elementaire germanium. Deze laag komt niet in contact met de huid. Het germanium heeft de optische eigenschap om warmte op te breken in verschillende golflengtes, waaronder in een lange golf infra-rood (FIR), waardoor de lichaamswarmte en de omgevingswarmte tot 10 centimeter diep in het weefsel worden teruggekaatst. Hierdoor wordt de weefseltemperatuur verhoogd, waardoor de vaten verwijden. Dit leidt tot een betere doorbloeding en doorvoeding van de cellen (zuurstof en voeding).

  De binnenkant van de pijnstrip bestaat uit:
  – Rode Koreaanse Ginseng. Dit Aziatische kruid kan pijn verlichten, het immuunsysteem versterken en anti-diabetische effecten bieden. Ook kan het de werking van de lever verbeteren, een gunstig effect hebben op de bloeddruk en meer energie bieden. Het kan stress verminderen, het libido verhogen en de algehele veroudering vertragen.
  – Marine fytoplankton. Deze plantjes uit de oceaan vormen de basis van alle voedselketens en bevatten meer dan 60 noodzakelijke en hoogwaardige voedingsstoffen in ­biologische vorm zoals essentiële vetten, eiwitten, ­vitaminen, vezels en mineralen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply