Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stiefplan voor betere communicatie
  Rate this post

  Een succes maken van je nieuw samengestelde gezin is een behoorlijke opgave. 6 op de 10 nieuw samengestelde gezinnen lukt het niet om langdurig en gelukkig samen te zijn. En toch lukt het 40 procent van de stiefouders wél om samen met hun nieuwe partner het samengestelde gezin te behouden. Ze zijn in staat om de moeilijkheden te overwinnen. Zelfs te genieten van hun nieuwe liefde en hun nieuwe gezin. Hoe doen zij dat?

  In nieuw samengestelde gezinnen is meer en betere onderlinge communicatie nodig. Waar in het kerngezin dingen vanzelf ontstaan of vanzelfsprekend zijn, moet je dit in je nieuwe gezin opnieuw en actief vormgeven. Met de hulp van een Stiefplancoach kun je het Stiefouderschapsplan – kortweg Stiefplan – ­opstellen. Hiermee breng je jouw nieuwe gezin in kaart en leg je afspraken en wensen voor jouw gezin vast. Met het Stiefplan vergroot je de kans dat jullie nieuwe gezin wel zal slagen! Kijk voor meer informatie op www.stiefplan.nl.
  Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een gesprek aan via www.focusinsight.nl.
  Ik bied ook andere diensten aan, waaronder Mindfulnesstrainingen en coaching met visuele methodes. Ook ben ik gecertificeerd braintrainer. Hierover vertel ik meer in de volgende uitgave.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply