Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De stijl van Amara Onwuka
  Rate this post

  Mij is gevraagd om iets te schrijven over de fotoshoot van Amara Onwuka wat betreft kleur en kledingstijl. De stijl van Amara is vanuit basic sjiek-romantisch. De romantiek stroomt over uit de patronen die op de stof staan, kant en de stofsoorten die zij kiest en draagt. Dit kan soms te veel zijn en maakt het daardoor iets onrustig.

  Scroll naar beneden en klik op ‘Bekijk volledige publicatie/editie’. Zie cover en pagina 13-16 van het magazine.

  De jurk met bloemen en vlinders
  Deze jurk met all-over print heeft een goede belijning, waardoor haar slanke figuur mooi uitkomt. De stof op de schouder loopt een beetje door naar de bovenarm, waardoor het lijkt dat de schouders wat afhangen en iets breder lijken. Hierdoor wordt de balans van haar figuur iets verstoord. De nagellak zou mooier zijn als deze in de kleur van de lipstick zou zijn. De oorbellen zijn leuk en mooi van lengte.

  Okergele broek en groen jasje
  Dit staat haar erg goed. Ik zie hier in haar kleding de uitstraling van wie zij is. Het is romantisch door de stofkeuze van de broek. Het aangerimpelde jasje laat haar taille mooi uitkomen en laat haar slanke silhouet goed zien. Als het jasje in een flesgroene kleur zou zijn, flatteert deze haar nog meer. De rode nagellak is prima, omdat er in het jasje een rood embleem zit.

  Profielfoto
  Gewoon mooi. Hier zie je een sprankelende, levens­lustige vrouw. Wat sprekender maakt en haar ook mooi zal staan bij de oogmake-up, is dat zij boven de arcadeboog een witte oogschaduw aanbrengt. Ze heeft prachtige ogen die dan nog meer gezien worden.

  Foto met korte broek
  Dat staat pittig. Het printje van de stof vind ik verrassend. Waarom? Omdat je hier totaal geen meisje-meisje ziet. Geen bloemetjes, kant of glans. Het patroon is pittig door het puntige patroon. Daardoor geeft het haar een andere uitstraling. De make-up past er mooi bij.

  Zittend op de trap
  Hier zie je duidelijk de romantiek die Amara in haar kleding heeft. Door het bloemenpatroon van de broek en het kant van het shirt gezamenlijk te dragen, wordt het een druk ensemble. Wat beter zal zijn, is dat het shirt in een andere stofsoort gekozen wordt, zoals satijn, zijde of een crêpe de chine met een top eronder. Of een effen broek met het mooie kanten shirt dat zij nu draagt. Dat geeft ook de romantische uitstraling. De open schoenen zijn leuk, alhoewel zij iets te stoer zijn voor bij dit ensemble. Amara kan heel goed grote oorbellen dragen.

  Zwart jurkje
  Heel romantisch. Staat haar mooi. De blauwe oorbellen geven een leuk accent. Met eenzelfde kleur armband was het speelse kleuraccent goed doorgetrokken. De oorbellen in een roze tint is ook leuk en geeft een goede match met haar schoenen. Deze kleur roze kun je dan ook gebruiken voor de lipstick en nagellak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply